[台綜] 全明星運動會 討論區(7)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
就係正常戀愛
呢段時間都老尷到爆
實俾人話s2個個唔用心比賽, 變左全明星交配大會
全明星戀愛巴士
日日都咁close,真係好易撻著
周生識食
咁佢條件又真係唔錯
搞到我冇心機睇比賽
係 除咗佢塊面有啲歪
佢學歷身形係幾好
不過其實我唔覺得佢靚仔, 佢同佢細佬都唔算靚仔卦?!
佢細佬紅佢咁多真係幾Grey
潘都傷埋
想問藍隊仲可以玩到d咩
潘呢幾日仲操緊
希望冇咩嘢
領隊錢薇娟知道他腳拉傷,便很擔心他的傷勢,除了主動詢問他狀況,當天還傳簡訊跟他要
身分證號碼以及本名後,隔沒多久就打電話給他說:「我幫你約了醫生,明天X點我帶你去
看醫生做復健。」隔天不僅陪潘君侖去看醫生,甚至陪他做復健。而現在他每天訓練結束或
是錄影完,就會直奔醫院做雷射治療,傷口的疼痛度好不容易減輕,卻沒想到日前進行800
公尺接力賽,大腿嚴重拉傷,傷口也從3公分變成5公分。

他透露,剛受傷時不僅走路腳就會痛,就連上廁所時右腳也無法施力,每次上廁所時都得撐
扶著牆壁或馬桶,一出力腳就會痛,不想讓肌肉撕裂傷勢更嚴重,「我也擔心萬一肌肉真的
斷掉不能用,所以每次去《全明星》錄影前,我都會請防護員幫我把大腿包到最緊,現在疼
痛指數已經下降,等5月底賽事結束再去開刀。」
我知呀
希望之後操練同比賽冇再加重個傷勢啦
如果玩哂田徑類希望ok
應該曖昧緊未確定關係 唔方便上屋企
見佢地啲動作都好怕醜 唔似一齊咗
睇予天去廁所都要借警署就知

狗仔跟到半夜3點都幾有心機
錫哂額頭+back hug
都差不多搞掂啦
全明星受傷大會

某程度上小傑運動管理係咪贏咗,至少啲人無病無痛先
不過大家都健康先好睇
其實幾襯

個人覺得全部女仔之中Riko最靚
Riko正在感覺好有氣質
雖然佢加錯左節目
肯定唔係
家梁同曹乜都要出咁滯
係佢地自己keep得好
藍隊似日常操練操到爆哂偈
太chur比賽都易傷好多

但係戰術類真係藍隊表現好太多
其實好多時自主訓練都係得佢地自己
教練唔會到場咁多
教練同助理都有責任評估下啲練習量同強度
今季傷到咁,都會影響到下屆試鏡人數或者保額
(節目組頭都痛埋)
上季都傷得勁
今季已經加左個助理教練幫佢地睇受傷, 按摩咁
不過PTT講得啱
呢D職業運動
咁多規則同玩法要佢地1星期學3樣
唔單止好難學得好, 仲好危險
好似洗菜果D唔熟企位又剩好易搞到雙方受傷
1星期學3樣真係好chur
之前1星期4樣添
我覺得個賽季可以搞長啲比多啲時間班人去練
或者可能有啲日子定期檢查運動員嘅身體狀況
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞