[台綜] 全明星運動會 討論區(7)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
其實2星期錄一次會好啲
但個賽季拉太長
對啲藝人都慘
接少左job
其實一星期要練4樣
聽訪問仲會有一項for雨天spare
落雨就轉比雨天後備項目(室內嘢)
其實真係好攰
有時比賽唔熟規則狂犯規 都無辦法 真係唔夠時間練

所以上次啲女仔個個射得咁好 好抵讚
啱啱睇完羽球
究竟席點解係沉默嘅王牌
同埋佢哋真係好新手
其實有機會練得一兩日
算係咁
但席我真係以為佢贏左

佢個球真係有啲串
但個球好彩遮
如果小8對佢會炒勁多
微笑殺手
王牌RIKO原來係指呢個慶祝手勢

正常女仔唔係中小學都有機會打下羽毛球架咩
佳薇, RIKO甚至心堤都好似之前完全未掂過羽毛球咁
籃球夠話台灣嘅國球之一啦
真係識打都係得兩個 依啲都冇得講
最多讚佢地sample size太偏
棒球都係台灣嘅國球之一
小杰尋日定前日出QA 有人問點解riko係王牌
佢答之後會有表現
我覺得係射箭 三箭30分
係就正
諗多左
王牌RIKO稱號好耐之前已經有
可能係跑步女飛人
因為佢隔離係小8
接力可能因為佢追咁多而贏, 所以俾佢呢個稱號
https://youtu.be/P73H0aH1W3Q
紅隊訓練日常
下面既留言話 仲有體力去約會 哈哈
想問下Vidol係block咗香港
cls仲屌原音
小春居然夠膽覆

劈腿完仲好意思講到係受害者咁家下你大大頂綠帽比你老闆戴 仲好意思話人落井下石?啲fans真係腦生草架wor
范逸臣「紅隊很多摩擦」退賽後吐實!揭《全明星2》未播片段:很可惜
https://star.ettoday.net/news/1965666?from=ig_et_star

運動實境節目《全明星運動會2》開播至今將滿2個月,各隊陸續出現傷兵,當中42歲、隸屬紅隊的42歲范逸臣因拉傷後側大腿,無法再負荷高強度訓練,決定退出賽事,回想起一開始加入紅隊的往事,他坦言其實不太明白江宏傑所謂「精神領袖」的意思,但盡善盡美是他當時唯一能做到的事。

范逸臣向《三立新聞網》表示,播出時間太短是《全明星運動會2》很可惜的一點,每周除了錄影1天,其他時間全在練習,精彩畫面幾乎都出現在練習的時候,但可惜很多都沒播,「流汗、流淚、生氣、吵架,也有很多摩擦、磨合。」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞