[台綜] 全明星運動會 討論區(7)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
我知呀 但佢依家好似好傷
驚佢捱完個比賽之後隻腳智點
我知呀 但佢依家好似好傷
驚佢捱完個比賽之後隻腳會點
藍隊應該係操得好勁,睇下藍球同飛盤依兩個項目就知,唔係運動員都可以係比賽用到唔同戰術,肯定係不停咁練先會有依種效果

相反紅隊每次埋牙都比較鬆散,都係靠個人能力家梁同小曹搶分/贏比賽

咁改會唔會好D
不過之前睇敬倫同錢姐上個個談話節目都知
藍隊就算個個人咩都唔識敬倫都會推佢教到佢識為止
睇籃球個場,藍隊下下去到盡,飛到盡。
紅隊係跳,藍隊個個都係飛身去撲
完全超唔𡃶身
所以好易傷
真係超搏
顏佑庭係真係飛到盡,希望夠敏捷頂住唔好傷。。。
洗菜傷左藍隊已經好難撐了
洗菜係咪傷癒左啦?
都傷左成個月(睇ig佢自己講)
同埋依家都係播緊一段時間之前拍嘅
我就記得佢好大迴響個個po就係話佢開始跑得
咪就係,估算仲有兩個禮拜節目啊菜係要拐杖磅住的
我估未十足好哂都好左7, 8成卦講到跑得
唔算合拍
同ptt所講一樣
都係一個開topic另一個都係講其他野
不過可接受啦
你意思係唔係
一個專業配一個業餘?
主持兩個都係專業嘅
只係兩個冇乜交流 各有各講冇咩話題延伸啫
我第一次睇佢兩個轉播運動 我自己覺得兩個都唔係太好... 反而我冇咁鍾意展元嘅報播 我覺得佢對好多運動嘅理解都同我唔一樣
展元算係咁
咩運動都講到兩咀, 係有幾廣泛嘅運動項目智識
有d似以前亞視個徐嘉諾

蔡尚樺....PTT D人話佢比較少做各運動項目準備又好似係, 普偏都唔太識
不過OK啦, 一個講多D運動項目智識, 一個就迷妹D, 講多D花邊嘢, 又同兩隊隊員幾熟, 知道佢地練習時D花絮同成員花名
btw但佢哋有啲位要夾下
之前睇游水佢哋都成日疊聲
今次篇野超級長
由第一季已經覺得尚樺好嘈,次次都想skip
可能係我偏見啦
我覺得佢第一季太偏袒紅隊 雖然我超級喜歡So Red
我覺得佢頭幾集最中意姚
之後都成日庭湖庭湖啦
https://youtu.be/AG0oyI9Mb98
小傑跟So Red 隊員 互動好好笑
我覺得係宇辰啦
講起庭湖
記得展元係庭湖跳遠破紀錄 個句 驚天一跳 真係入曬腦 個 punch 好強
有畫面同有聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞