[BL]225回召集腐男腐女 人民先於法律,法律必須為人民服務

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
幾時會出?
本身對大陸野無興趣但見到神谷即刻想睇
#2 有個blog有, 但係咪好耐冇更新
好似係
7月左右
不過好彩佢停係個sweet位,如果佢停係誤會嘅地方,我應該會鬱死
佢上咗岸十世啦竟然配翻
不過神谷配嘅bl角色都唔夠一般向嘅角色好J
或者係配動畫 動畫唔bl
或者想奶人仔
係配動畫呀,啱啱睇咗預告
奶人仔嘅話都正常,好多聲優都配中國d game(神谷都成日配,例如:食物語同奇積暖暖等)
而且我見好多聲優喺bilibili 開咗channel
唔理時事嘅話好難同錢過意唔去
聲優喺bilibili 開channel? 有字幕架?
我覺得開一個平台大家都睇倒, 但開到去牆入面比果啲人睇, 好市儈
因為你開去bili係目的好明顯嘛
不過換個角度睇就係, 你唔開, 佢地都會轉過去, 不如自己賺

花澤香菜賣果個洗衣液廣告都好核突, 隻牌子日本唔會有
扮晒日本野
啱啱search咗柿原嘅channel 睇咗少少
係有殘體字幕嘅
我見都係upload d日常片多,姐係吹下水咁
其實唔係花澤果種程度嘅話我都唔會太反感(花澤係因為佢喺物語系列首op喺中國爆紅先咁多人請佢去中國做野,其他聲優嘅名氣應該冇咁誇張)
學洲洲你話嘅,唔自己開班中國人都會自己轉
咁不如開埋儲下人氣吸下錢
個作者放假放得咁密咁
你知唔知道鬥魚?
鬥魚同三井住友一齊開嘅網: mildom
本身我唔知mildom係乜, 但睇到個Logo柒味濃已經感受到係大陸野
買走左好多日本直播主+聲優+藝人過去開live
仲會搞咩中日美女直播主對戰 (Game)
要啲日本人係youtube開前半直播再叫人繼續睇就去mildom. 個手法我自己覺得幾卑劣...
我唔知點解youtube容許呢啲搶客手段, 雖然youtube都係奶共

唔係我自己覺得有問題, 我係睇日本有人講先

其實個世界係咪想變晒做中國呀? 係嘅話開聲丫, 我比你地奶我隻鞋底啦
我唔知依件事
不過聽落真係好離譜喎
好明顯係搶緊客
咁都忍到
[4月新番][CloverWorks] SHADOWS HOUSE-影宅-
https://lih.kg/2483226

好似幾正
我有睇漫畫 係唔錯
本身好鐘意個小說 見到祌谷配真係有啲開心
但睇咗個動畫覺得好一般
雖然中国制嚟講算係做得好唔錯
等個動畫出多啲我都睇下...
雖然排緊一堆野未睇

[社會主義鐵拳] 臉腫漢化組全員被捕 即日解散
https://lih.kg/haPdnS
我覺得動畫做得最好係第一集最尾首歌開始嗰到
唔知點解有啲感動
利申未睇小說
好似話專翻H漫
原來打錯神谷個神字
小說我覺得後面係幾感動
唔知動畫幾時會做到又或者唔會做到
個人覺得係好睇過魔道嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞