[BL]225回召集腐男腐女 人民先於法律,法律必須為人民服務

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
其實覺得viu應該幫佢地作個nickname
Error四子各有特色好易記
反而mirror12人image多有重疊
唔係fans既會好難認
另一隊4個 加上身材都好大分別易過認tbb嚟嚟去去嗰班人
btw佢地都慘 紅得幾個人 有一半人仲俾人話隱形名單
其實比例上紅得幾個已經係好好彩
出道左兩年?
以前英皇都係拎1, 2年黎捧二人組合 twins, boyz etc
要12個一次紅哂係妄想黎
仲要係呢家咁既時勢
其實個個都有廣告拍 十二個都有個人特色
我非常睇好全團最細嘅tiger 佢嘅唔突出係因為擔心啲哥哥唔等得
最慘係造星2 季軍都冇公司簽,佢好靚但佢好明顯屬於藝術界
唔知點解我個人偏向ak

原來真係咁多鏡粉
老老實實我只認得姜B同之前拍麥記廣告嘅edan?同anson?(sorry真係唔記得啲名 fans唔好見怪)
跟住前幾日同個同事傾開計先知原來佢係ian嘅親戚(其實唔係佢講我都唔知原來mirror有個人叫ian)

諗起以前追韓團Super Junior認人
我家算易認掛….起碼係綜藝老是常出現嘅果幾個同馬始唔會認唔到先
以前覺得sj真係太多人
第一次睇sorry sorry嘅mv
心諗咁多人係咪都係得幾條友唱然後其他全部伴舞
認得神童(明顯地易認)利特(個樣比較特出)始源(個樣唔似𡃁仔男團樣)
當時都係未叫得出名 淨係認得有個咁嘅人
咁我又唔係鏡粉
係鍾意睇下一班男仔綜藝
香港幾乎從未有一啲可以咁樣嘅男團, 留意下都好應該
出面po仲話Tiger唔妥姜生 雖然都有其他人有份唔妥
胸肌大既男仔係咩感覺?
https://lih.kg/2588887
我依家都覺得好多人,講緊09年之前
成日睇翻人體探險隊紅家做嘉賓果兩集
拉長鏡拉到睇唔到人樣
私心覺得佢應該冇唔妥任何人
佢仲要係幕後最喜愛mirror團員
#5 隻杯我以為要裝奶
最後幅圖笑到仆街
做乜勁
仲以為男主著廚師服
望真d先發現唔係
https://www.instagram.com/jisaam.books/
腐眼開光BL讀書會:愛情到底有多廣有多闊?

地點:貳叄書房油麻地店
費用:$100/人

大家有興趣可以留意下
(國安法) 香港電檢處要求刪剪台灣同性婚姻紀錄片
https://lih.kg/2590541
原來網王而家已經係做緊3D

作者with一眾立體投影舞蹈表演
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞