[BL]225回召集腐男腐女 人民先於法律,法律必須為人民服務

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
流沙果套
尋晚一次過睇晒5集大叔的愛
喂呀快啲搵人娶anson lo阿牧呢個賢妻返屋企啦
原裝日版係咪牧x田?
港版呢套肯定係田x牧
善良廢柴攻x賢妻受
原版係得一集果套, 好明確主角田中圭係直男0咁
但之後連續劇版睇睇下唔對路, 我搵唔倒邊個做攻
而家港版我都諗唔倒邊個攻
其實因為anson lo太有受嘅感覺所以我堅持係田牧
如果係其他人演阿牧可能會係逆

我覺得佢哋似係窮鼠嘅恭一同今之瀨嗰種feel
兩邊都無話特定 睇心情

講開又講 問過身邊gay frd佢哋同partner邊個1邊個0 (佢唔係好明顯係1/0仔嗰種)
佢真係答我睇心情 佢話睇吓響床上面邊個攰啲邊個無咁攰先決定
我諗因為做0應該係攰啲嗰個?
我自己鍾意睇一攻一受, 所以呢套以BL黎講完全唔中我
30歲童貞果套就中

係睇攰嘅咩, 咁攰唔好做啦
日版有3套,sp 版、 tv1 (連劇場版後續)同tv2
港版改編嘅春牧/牧春係tv1版,亦都係全部系列作中知名度同人氣度都最高嘅撈果一套
不過其實冇特定攻受
同人入面p站春牧/牧春其他差唔多
睇你個人喜好啦
利申:港版日版都係推田牧(春牧)
其實個名係田一(1)雄*凌(0)少牧
雖然我睇左好少
日同港版都係兩集左右
我反而覺得日版係田×牧
港係牧×田
30歲魔法師太sweet太夢幻
睇完會覺得身邊啲gay frd好醜樣(好mean 我會落地獄㗎喇)

我問個frd響床上面邊個1邊個0
佢答睇心情
佢話如果攰嘅就做0 可以郁少啲...?
我唔知佢係9答定點
日版我睇咗第一集
淨係靠林遣都個樣carry唔到套劇
其他人嘅樣我真係追唔落......

港版edan同anson lo個樣我覺得都叫ok吖
就連我最苦手嘅大叔都有黃德斌
雖然佢老咗 但都好睇過日版嗰個真係大叔(對唔住吉田さん)
我知我呢個外貌協會好膚淺
係喎
我都唔記得咗佢哋個全名
原來已經一早講咗
唔關事㗎
日版叫春田創一同牧凌太
所以cp名都叫春牧/牧春
日本男人嘅名字有個數字係度其實好常見
而凌太都係大路名嚟
當然anson lo 又真係0味重咗d嘅
我見d架妹都話港版嘅KK同老婆一個型男一個靚女
其實外貌協會好正常我當年都係睇suju嘅自製劇入腐,接受唔到都可以理解嘅
但要明白現實中嘅hehe有可能比日版嘅演員仲普通
只能講正正就係因為佢地嘅外貌相對普通,製作組先有機會搵得成佢地嚟拍(當時大叔的愛依類作品其實非主流,紅嘅俳優邊肯拍,你估個個都係daigo 咩雖然daigo好似都係整嘅
咁我睇MON當然想睇夢幻, 做乜要睇現實...
身邊啲直都唔會靚架, 靚就做左國際巨星啦

我就咁聽你講似鳩答, 會唔會尷尬
問人地1定0我驚屬於性騷擾
AL 0味重係因為我地係固有思想覺得"cam cam地"係0先咁諗?
我係見到牧有EX先驚覺佢竟然唔係1....從而中左我雷(好煩)
現實中認得既hehe都係超級×10姿整
同埋有少少少少bitchy
睇完大叔覺得al唔似0
反而覺得佢係1
另外中國抄抄導郭敬明望落都似0
不過係1
講緊角色喎

因為陳學冬更0
講緊阿牧麻?覺得係1喎
可能edan個角色比人感覺太廢?
我都想阿牧係1
但阿牧真係會攻果個已婚ex?
Facebook Twitter Google 向港府發信 指可能停止在港服務
https://lih.kg/aQEqxJU
咁炎亞綸都係1啦
其實冇所謂啦,你覺得牧係1就係1
反正官方冇特別講明
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞