[BL]225回召集腐男腐女 人民先於法律,法律必須為人民服務

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
Tvb打手竟然係連登到sell件雙非妹
咩宜家d pr咁易做
完全唔想比noise tvb
Block晒啲tvb po嘅人
但佢好好
有冇link?
我普遍都站好嘅男二
但老大都好好
有無得both 嚟個3p
相對之下 童顏 好過大佬
我都覺 一係安排個受比童顏啦
但又好似唔多襯 好予盾好慘啊個童顏
單純覺得班pr食得屎同埋可能唔係香港人黎
條女接受訪問, 唔知點解唔識得避重就輕
自爆細個同阿姨係香港, 放假去中國探父母
班on9 pr就直接po段訪問出黎
問有無資格紅
真係on9到, made in china標籤都會變花樣等人唔知係強國製造, 班pr仲要大大聲同人講
漫畫係充滿住各種可能性
我都唔鍾意攻一所以停左睇一排
係呀
好想童顏有個好受 幸福生活
之前我地覺得攻一ok ga
果時幫受出頭 幾爽呀
我唔知你講緊邊個, 腥夢PO果啲users我幾乎block晒
本來諗住同你深入討論, 但因為太長, 長到我而家reply就唔記得晒想講咩
其實佢地開Juicy PO, 廢PO都霸左好多熱門

呀我記得少少想講咩, 其實2019前我已經諗左好耐啲cctvb劇討論PO到底咩人開, 連登當時啲PO都幾三男兩女咁, 2019前我真係唔係好慣連登啲風格 (好多女自拍對腳問野咁)
即係連登一定係青少年多+高登users多啦
我就從來唔明點解2013年打後仲有後生睇TVB
除左佢個立場外, 成個台就好老土, 知名偽人都上晒去拍支那劇, 新晉又路人樣
但係2018左右我又真係見到有巴絲喺度講咩朱00
我平時唔開電視, 乜台都唔睇, 我都比佢地講到知朱00 (雖然唔知咩樣)
心諗: 屌, 你地C9黎?

但係而家果啲真係PR, 唔係都blolck啦, 咁冇品味

1999, TLDR: 食屎啦TVB
《GIVEN 被贈與的未來》電視劇化

[播映平台] : FOD
[播出時間] : 2021年7月17日起
[原作] : キヅナツキ「ギヴン」
[演出・脚本]:三木康一郎
[演員] :
上ノ山立夏:鈴木仁(主演)
佐藤真冬:さなり
梶秋彦:井之脇海
中山春樹:栁俊太郎
電視劇官方推特 :
https://twitter.com/given_foddrama
春樹會唔會太老
193:我拍過三十幾次拖,唔啱就飛 !
https://lih.kg/2548006

又可以block好多人啦
我就係唔想幫佢宣傳先唔講邊個
其實好多人睇電視不過係慣性
內容好多時係其次
好在我成家都係聽故駁故嗰d黎
所以tvb既吸引力好早已經無咩
但係當我去朋友屋企食飯嗰時佢地都係睇tvb
甚至到澳洲識左d24, 5歲既香港人都係睇tvb
一路話劇情唔合理一路睇
希望tvb年年蝕錢蝕到仆街
咁後生住澳洲都唔醒不如去中國啦 消費平啲

我老母啲朋友
有個家族好多人好多年前移民咗去唔同地方
其中一個在澳洲嫁鬼佬,佢一個停用whatsapp 全家族轉用signal開grp
冇一個岩feel
未打字就send左出去添
.............通常日本啲定妝照都出事, 可能劇OK

利申: 冇睇過GIVEN
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞