Ironclad手工電腦老細係白卡佬

906 回覆
297 Like 7 Dislike
見到佢ig成日po條女出黎,話d機係條女砌,但係睇肥林條片,條女將塊ssd認做ram
好啦,幸苦你同你對耳
佢後面換咗咪 正常返
咪淘寶牌子火牛囉
5k list
完全未聽過 會唔會爆炸
問下手工電腦老細
不過有機會比人屌到上天花板
你依加挑機?小心人地叫埋「同行」blacklist你
搬過嚟
ironcload啲itx機
https://www.ironcladpcs.com/product-page/ironclad-corvette-novice
Parts list:
CPU: Intel Core i3 10100F / Intel Core i5 10400F
CPU Cooler: Thermalright AXP-90 Graphene
Motharboard: Asrock H410M-ITX/ac
Memory: T Force Delta RGB 3000Mhz 8GB RAM x2
Storage: Kingston A2000 NVME SSD M.2 or Equivalent
Graphics: GALAX GTX 1650 mini / GALAX GTX 1660 super mini
Power Supply: WaterCooled Seiko 400W Gold FLEX Power supply
Additonal: 5v ARGB light stripe

一眼就望得出係淘寶箱

個手抽同埋front panel 咁熟口面

原來係柏越M24
https://item.taobao.com/item.htm?id=584108091649

再睇下隻牛

watercooled水冷火牛?
Seiko精工錶同一牌子?
原來係叫水冷精工嘅牌子
唔係水冷火牛 更加同精工SEIKO拉唔上關係
又係不知名淘寶嘢268人仔

水冷火牛+機箱~$500
10100F~$800
asrock H410M-ITX/ac ITX~$680
大陸利民axp 90 graphene?(張圖似係普通版)~$200
ram~$450x2
ssd~$540
gpu GALAX GTX 1650 mini搵唔到當giga~$1450(冇貨)
5v rgb led燈條 淘寶賣~$30
https://item.taobao.com/item.htm?spm=a230r.1.14.99.26ae6677AEh1iy&id=534214233692&ns=1&abbucket=2#detail
夾夾埋都係$5100左右 都未計同代理攞貨個價平啲
ironclad都係賣緊$6000(上門自取,送貨另加錢)

未落過黎
好撚肚餓
多謝追撃師
又話搞社運。。。又攞曬淘寶野做生意,姐係點。。
知咩料啦
底褲黃囉
尋日DC ironclad老細阿月(藍藍路)話電腦嘢全部中國製
係咪唔用電腦
撚仔駁佢asrock底板越南製 即刻冇聲出
因為真係冇嘢聽
一個覆10個勁似以前網上online game d on9中小學雞話自己一個串柒10個
你連一次串十個人都唔得啦
渣ga
我真係唔得佢串過凱婷一次食10支煙
頂 好記得佢之前借啲意post佢嗰部光污染燈帶吊吊fing機, 仲要俾人搵到係reddit 扮新手搵人圍爐
嗰陣有啲都唔知係咪打手話啲人冇料唔識整水冷所以妒忌佢

早排請咗個0靚妹做招牌, 唔知佢地本身咩關係啦, 不過真係當打份工算啦, 唔好諗著嗰邊真係大機會黎
另外Samson, 窮人電腦都叫有心做電腦野片, 叫做比較正氣, 同佢地合作下就算, 唔好真係癡埋去
嗰班人本身個格就有問題
"代客砌機"

有啲舖頭會幫你訂造個殼會有視覺主題, 甚至成部機3D printing, 雕塑之類有個立體造型, 嗰啲就真係手工野啦
邊度黎空氣俾佢扯番出去
手工電腦
手工技術
你識條鐵咩
你挑機?小心人地屌到你上天花板
係咪有人喺discord問佢水馬咁做同拎人d錢當免息貸款有乜分別
跟著佢話依家咪雙倍賠返俾你囉仲想點
佢唔係真係咁弱智嘅嘢都講得出吓嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞