Ironclad手工電腦老細係白卡佬

906 回覆
297 Like 7 Dislike
就係唔同連登仔道歉
最尾果句好柒
跌落地嗱咋沙扮fd

幫推
認親認戚
道咩歉吖 腦場風氣就係要屌柒我地呢on9客
你企硬d 我都淨係笑你白卡佬
你道歉我只能夠笑你係弱智白卡佬
前幾日仲口響響話飛馬賠一千蚊已經皇恩浩蕩 孝感動天
依家老細出黎道歉 比讓治買卡 又送一堆野 就衝出黎餓狗搶屎跟手superchat say sorry 你話你兩條仆街無肛門交易我都唔撚信啦 屌你老母
撚仔好想講,行撚開啦屌你老母
真心癲,當d客係狗咁
條友根本真心躁狂佬咁款
扮晒野咁開post share佢部光污染水管itx, 點知原來啲人唔係好受落個設計, 條友即刻現形
扭扭擰擰咁講啲外國人點欣賞佢, 自己又點樣宣傳又點樣幾好生意
望到個spec同部機個樣都唔開胃
個冷排正正經經放入面唔得嘅
淘寶psu係想香港多啲火燭?
自卑心態,呢種人現實一定無朋友
尋日個live都係燃起佐個火頭

我係用家都永久blacklist佢

仲可以cap低佢明句,以後叫大家睇路

又一個自己以為係戰狼上身,但講到尾成件事毫無角色,不如上cctvb賣下砌機廣告吸納下班廢老畀佢屌50路仲好

補番張圖
完場比分佢真係0佐
同個半個大學生臨完場前比人請離場一樣
學返林仔套講法

如果將佢變成場球賽 ,真係輸到0:5 到0:10

睇下你地認為點界定

林仔個場輸1球 (自己畀人停7日畀輸多球)
飛馬輸1球
深藍露又輸1球
班林粉又輸1球
hkepc又輸1球

仲未計屈人嗰d利益團體
仲有冇新嘅 link
條友身有屎剷咗個dc啦
唔係個個外國人都好受落

"#18霍金插牛頓•8 小時前

同一個post呢到係咁downvote,Reddit到就係咁upvote。
証明咗香港人口味果然獨特"

人地鬼佬唔鍾意就唔覆人
其實如果真係想行特別路線,強調tailor made
正正經經買部3D printer學,好過搞啲咁既野

好似某forum,部深圳牌子10G switch出名風扇嘈到核爆
改模整把9cm slim fan

當然我成日都話,好多人只係識一笠一突砌埋一齊就扮專家

link 就廢事貼
人地行手工淘寶路線
人工=/=mod
你話學翼王咁自己設計機箱就話啫
啲料唔知係咪都係淘寶 cpu有某啲型號上面賣好平 eg10600kf 1399人仔vs港行2000港紙
反正cpu都唔會壞
淘寶好多呢d不明來歷可疑散裝cpu
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞