Ironclad手工電腦老細係白卡佬

906 回覆
297 Like 7 Dislike
純手工屌到你上天花板都冇賺你錢
掂唔到天花都唔收費
呢個係琴日屌人個DC
https://discord.gg/8WpjHzVS
入去search 從使用者 月月月月月#8746

今晚SoBudgetPC 又派花生 樓豬pin

呢個係琴日ironclad屌人個DC
https://discord.gg/8WpjHzVS
入去search 從使用者 月月月月月#8746
ok
所以佢用老細角度屌,係make sense 既
但我地都唔係老細,緊係用客仔個角度屌架啦
真係咁難明咩

咁d 客訂野咪即係借錢比你使?
Van仔以前成日有ironclad買$10000減$1000嘅code
話幫大家R返嚟
成班都圍威喂架啦
btw呢條友好似係ironclad d friend黎
係唔係 因為我唔撚識
don't make stupid famous
條友日日屌鳩"兒登仔", 日日兒登仔咁叫, 但日日就MON POST , 咁撚叻唔好上連登啦
條友不嬲比硬件台BLACKLIST 左, 傻仔來, 又係0EQ, 係YT OR FB 有任何反對意見都會DEL CM 同CAP 圖POST 上FB 圍爐刷下存在感
跳撚咗制咁
佢地琴日有講點識 熟唔熟我唔知
我重點係佢屌飛馬姐
VR 同飛馬同ironclad, 不嬲3邊都FD底, 成日園威喂啦
拍片嗰啲題材
可能真係觀眾睇唔厭
無論係大陸定台灣定係外國
呢樣樣嘢已經玩咗好多年
部野堅柒仲要整個ROG logo係度
post 呢個fb page
好多人會睇
西店hi客之道
https://www.facebook.com/Hispitality/
讓治巴
報海關加消委會啦
到時睇下佢覺得賠一千係多定少
想問吓各位痴咗喺天花板幾耐
連登仔(喺天花板)
連登講野唔啱聽冇得del
FB 自己地頭
有咩唔啱聽咪Del左佢踢人走
所以點解fb咁多圍爐gp 而通常啲gp會屌鳩連登 就係咁解
根本今次就係屌緊佢地個小圈子(海馬,van,撚仔,ironclown)
象徴式訂金
我真係想睇下個官點理解呢個 term
雖然係曲 但我覺得班人真係咁諗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞