Ironclad手工電腦老細係白卡佬

906 回覆
297 Like 7 Dislike
我用個塊仲要係z490 maximus formula
Block係ek quantum velocity個塊
正都好似比較抵
自己識搞就最好
可以睇下jayztwocents先 post malone個部我覺得都ok
不過望兩眼好了 佢d片都無咩營養
自己 其實無咩難 最難係度位屈喉
軟喉囉
其實都無話好難 只要唔係屈d好奇怪嘅樣
買個模屈下90度 45度
係一邊度一邊屈 要花d功夫
白卡佬: 由產品主導變成服務主導
服務=劏客 屌客
砌電腦點樣唔產品主導
賣服務就唔洗賣最新嘅產品畀客?
即係我好好服務架 想砌電腦打機 ok冇問題
砌部洋垃圾畀客(華南金牌x79底板, server grade cpu, 金河田火牛, segotep水冷夠靜呀...)
咩最新i5 i7 i9都唔夠我畀你嗰粒cpu咁多核心
咩80+金牌牛又係畀12V 5V 3.3V電 我金河田牛又係畀12V 5V 3.3V電
我地服務好就得啦
根本就係合理化自己劏客同埋淘寶料做"服務主導"
間間網店都係買料砌機送上門一條龍
人地起碼明碼實價 連洗唔洗保養 上唔上門收機都有得揀而且價格透明
咁都叫服務主導 含撚啦
去西貢食海鮮畀人劏到一頸血都係叫服務主導

sor 我錯
劏客師
白卡佬出黎回應未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞