到底有幾白痴先會打伏必中

365 回覆
66 Like 318 Dislike
我採觀望態度
比多1 ~ 2個月時間
如果真係有, 而2地都唔駛quarantine
咁我就衝去打
反正hk 既biontech 劑量多
扣除一班唔打得bnt/ 16歲以下/ 乜針都唔打既人
都仲有得打
支持唔好打
唔可以提高接種率

弟時得番科興 一樣企硬
大不了唔番工唔番學唔去商場唔搭車
777迫唔到我地 唔可以低頭架
有得上吊點解唔依家上吊? 㨂金尼龍定鋼線好?
哦,對你來講你又可能要認真考慮下上吊架。你最憎嘅公眾衛生,同你不共戴天嘅疫苗,你打咗唔少架
https://www.nestlebaby.hk/content/0-%E8%87%B32-%E6%AD%B2%E6%8E%A5%E7%A8%AE%E7%96%AB%E8%8B%97%E6%99%82%E9%96%93%E8%A1%A8
呢d要一年打一次?
咁勞氣做乜

樓主都係想疫情繼續

越亂越好
支持唔好打
唔可以提高接種率

弟時得番科興 一樣企硬
支持唔好打
唔可以提高接種率

弟時得番科興 一樣企硬
依啲疫苗每年都要復打一次 到時無曬伏必中 你要打嘅話都係打科興架啦 成個死傻仔咁
要岀國咪要打
我比較想知如果係咁既你到時又會唔會打
又中
回力鏢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞