到底有幾白痴先會打伏必中

365 回覆
66 Like 318 Dislike
你覺得武肺有幾恐怖?
你有冇認識嘅人出過事?
出面咁多人裝咗,連鬼佬都裝咗
下載次數幾百萬
安心出行點會係政府害我
阻住社會恢復!簡直係反社會
睇人講多句好似好撚掂咁
就打啲狗屎垃圾入自己身到做自願白老鼠
好醒呀你至叻係你啦
如果係自己中左 傳左俾人地 害左人地 我會內疚
因為當初係我可以決定打唔打疫苗
100年前西班流感,兩年死左1千7百萬人
俾d理由好唔好?用理性說服人
唔好丟香港人架
打左疫苗去傳播病毒係咪唔內疚
姐係冇腦恐懼撚啦屌你老母
依家係有冇必要打疫苗嘅問題喎
如果你有咩暗病針完出事甚至死埋
你重視嘅人應該都會為尊敬你敢打疫苗而鼓掌
起碼而家仲有得揀唔洗打4HING先
你拖低緊香港人智商添防疫恐懼撚
問緊你隻毒到底喺香港有幾恐怖呀
佢當武肺無到你今日就無疫苗打啦美國咁快有疫苗都係靠trump
JNJ 美國停撚埋
流感都會有嚴重後遺症, 武肺嚴重後遺症機率都好低你中左只能講唔好彩
但我都支持打疫苗, 唔係因為驚武肺, 只係想盡快回復正常生活
隻毒無係香港傳開 係大家有戴口罩 有做防疫措施
唔係因為你覺得佢無野就無野

但你依家話隻毒唔恐怖 所以唔洗做措施
錯左邏輯 倒果為因?
咁依家有冇必要打針呀柒頭 你都答埋自己啦
FF大家都識
可能到時正苦照入第二代BNT, 但只限打過第一代既人補針
你地完全唔考慮啲疫苗係港共買返黎個下都幾好野

一野就跳曬去 揀邊隻黎打

唔打會死架 我要死由我去死啦
事實有啲巴打都講得啱
真係唔清楚如果你打咗BnT之後,呢個政府之後都唔買BnT,咁到底之後會唔會逼你溝4兄針(真係對政府信任度不足)

另外就係始終呢隻疫苗都真係啱啱至出台,對佢嘅副作用真係唔太清楚
但想問下大概其他本身喺身體嘅疫苗,大概係出咗之後至會開始話安全,再打入人體呢?

咁但係而家個世界打BnT嘅國家係咪個保護率/防止重症率會提高咗呢?

同埋如果港共政府第時會買2代疫苗,咁到底係買支那版定歐美版?

好多問題!好多如果呀!

點解呢個政府咁不被相信,要人諗太多佢之後會點,唔會點
應該咁諗咁多人打完都無事都唔明你怕咩
秒左樓豬
冇戴安全帶撞車 vs 有戴安全帶撞車
除左話受傷機會少左 都係講緊抵唔抵問題

同機師起飛 醫生做手術 跟唔跟程序問題一樣
跟左 唔係完全冇事 但細機會d 同 嚴重性可能都會低d
唔跟 就可以隨時出事 仲要受道德上自疚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞