到底有幾白痴先會打伏必中

365 回覆
66 Like 318 Dislike
打唔打關你咩事呀 打就一定係聽政府話架?
我有家人喺外國又要同你講呀
公司做野要飛又要同你交代呀
定係樓主做低下階層工作無機會出國架 下
台灣打AZ

人地都買唔夠輪到你依個外國人打
根本唔洗理佢
Just a flu.....
其實後生仔/女就算中左都好快好返。。。。
成個計劃就支那諗住用疫苗外交統一世界。。。
點知d疫苗on 98 唔生性。。
而家就要香港同澳門食哂d 疫苗蟹貨!!
成件事好香港
同投票一樣,a係建制(科興),b係omdb 等政棍(外國疫苗),兩個都投唔落手,咁咪唔撚投囉,但係唔投又會比人標籤做白票撚/鬼/5毛。明明你將民意授權比個柒既黃絲議員同射比建制都係on9既(打個2殺既外國疫苗同14殺既科興都係弱撚智

依加風向係因為改制後點都贏唔到所以先有人講應該要投白票,但係明明係有功能組別既情況下點都唔會贏到

60歲以下武肺死亡率低撚到流感咁,再咁落去隨時低過打疫苗死,60歲以上又唔建議打,咁撚on9既疫苗都有人打?唔出奇既,香港個選舉制度柒左20幾年都仲有人信贏到啦
好多人仲講緊唔打伏必中唔通打科興,呢班人仲未明個問題係邊到
我唔怕打針,但怕面癱
快啲打伏必泰,thank you!
陰毛撚真可愛
你住緊層公屋都可能係政府害你會隨時冧架
眾人皆醉我獨醒撚
係幾醒 唔似啲冇腦弱智唔識分析
叻啦 幾時做衛生部長做總統啊你咁醒
多謝 戇鳩先做管理層
鉛水邨表示:am i a joke to you?
真 成班傻仔獨醒撚
疫苗風險大過中武肺 不了
佢做撚到咩?要規定冇安心出行唔俾入食市都未做撚到用腦諗下喇,雖然都知你冇腦!人吹就當係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞