冷氣有無推介。。。

331 回覆
0 Like 6 Dislike
420裝到一隻就裝到晒全部啦,420 pan smaller唔係首選啦,因不少用家投訴用一排就開始臭
個人心水
三菱電機新出gs系列第一
日立新款r32 第二
pan smaller第三 (除非係自己diy貪佢送個機架易裝)
我終於知乜嘢係420
多謝你嘅建議,研究下先
歡迎加入變頻分體聯盟
希望啦
420裝到一隻就裝到晒全部啦,420 pan smaller唔係首選啦,因不少用家投訴用一排就開始臭
點解?排水喉出事?
我估計係斜水不足或者本身去水設計有問題,啲水倒流又吹唔乾, 個塗層防霉又唔夠勁,所以發霉。
關機前轉fan mode吹返陣應該有幫助。

三菱電機呢部室內機係易拆式設計,就算小女人都可以輕鬆清潔
三菱睇唔到部機係邊到做
前排先買咗部三菱抽濕機,日本製
三菱420係泰國,自家三菱壓縮機,出名靜,室內機1格風21分貝

機電署有晒所有機產地,耗電量,季節系數睇
又學到嘢啦
返屋企度過,個冷氣機位啱啱高420,闊660。
應該唔夠位囉
lm
你睇睇你屋苑有冇人裝就知裝唔裝到
闊 660冇問題,左右可以突出黎架麻
420高塞到入去就得架啦
想裝一係畀100師傅睇位囉
廳果個機位嚮街外好難望到,不過應該都塞到嘅
冷氣要遲少少先換,因為屋苑就快有外牆工程,搞掂先換
想問下屋企有養寵物上年換左冷氣
今年係咪應該趁夏天之前洗一洗冷氣?
等佢可以用得耐啲?
有寵物你可以買一卷卷嗰啲3m靜電空氣濾網痴上去,清新好多
師兄知唔知幾時出新機
信我 揀邊個牌子都好 都唔好揀日立窗口機
利申 我係受害者
好多個都話hitachi伏
冷氣師傅專門推介窗口日立,分體大金
十個有九個係
出左架啦,唔個到貨未
窗口變頻可以用來測試你聽覺有冇比一般人靈敏
真實數據,大約有3,4%人聽覺比較靈敏
又有*冷暖功能
pan今年會出新款變頻窗口,有淨冷機,但我唔建議用,我自己奶過舊年嗰部變頻機野,兩星期拆左
師兄知唔知幾時出新機
出左架啦,唔到貨未
補充一點,舊年版本,開暖氣超級無敵嘈
新版唔知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞