冷氣有無推介。。。

331 回覆
0 Like 6 Dislike

新版,計埋消委會真實數據誤差,有估大冇估細,超級保守估計
得1個位可以裝1拖2
我應該無需要裝一拖二
但都想知一拖二(一拖多)邊個牌子好啲
見比較多人裝東芝一拖二
東芝,三菱電機
想買 窗口式分體 一部房一部廳
係咪 p記好
你可以睇下個石屎台擺唔擺得落 420(纖巧型分體)先
真係擺唔落先諗窗口式分體
如果擺得落 420,基本上三菱電機 GS 不作他選
真係要揀窗口式分體嘅話,得珍寶同 Pan 記揀,但珍寶係一級能源標籤,Pan 記係四級/五級
其他等肚腩巴補充
好pro 唔該哂
搭棚好貴,所以想裝一部算
如果裝窗口式既分體機,會唔會易壞d,我兩邊都有個冷氣台位。

巴打窗口式既分體機有冇推介
冷氣台高420mm 都冇咁慘?
未收樓,收左樓之後度下
岩岩睇左睇樓影既相,個台岩岩好塞到一部小涼伴多小小位...應該唔會有420mm
如果會俾太陽曬到 匹數要買大少少

我有間超細房裝左4分3匹 唔記得會俾太陽曬到

所以有D唔夠力 而家就算要用 都只會在晚上
未收樓咁快問窗分
永遠優先揀 550大機,then 420細機,再諗窗分(珍寶368獨家), 跟住先變頻窗口,定頻窗口
要準備定裝修既野...
依家日日都好頭痛,潔具,廁所買咩牌子好
冷氣安分定窗好
好頭痛呀
手上冇咩錢,仲要裝修,想買d抵用既
去隔離裝修post 爬下文,會幫到好多
應該齊晒
“真”高質電器傢俱討論(15)1001唔開po
https://lih.kg/2538079

你可以係嗰邊問,最好就爬陣po 先問,唔好一黎就伸手,多數冇人答
你追返2,3個post 先,有需要可以問我
答到就答
唔好買三菱電機
第一日開已經好嘈 係嘈到訓唔到個隻
分體定窗口
咩型號
窗口 普通 3/4匹
窗口機唔係自己造
應該係格力oem嘅
MSY-GS18VF 三菱420 機 全包價 10k
RASDX18CWK 日立 窗分 8-9 k
ASWX18LECA General 窗分 10-12k

3部排序邊部好
3部都1級
但general 係冷暖
3菱怕室外放唔落 好炆水
Hitachi 最差?

另外窗口機 rasonic 好定 Panasonic 見差不多

🙏🏻🙏🏻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞