【動物台侍奉部50】假如你對再世有感便不會是這模樣

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
聽日開定依家開好

依家開 然後訓=訓醒睇留言
依家開 唔訓 有機會冇人覆 白等
有人覆你就要覆佢地 咁你就唔洗訓
聽日開定依家開好

依家開 然後訓=訓醒睇留言
依家開 唔訓 有機會冇人覆 白等
有人覆你就要覆佢地 咁你就唔洗訓

明白
其實貼左係呢到咪有機會比人發現係釣魚?

順籐摸瓜
咁都比人捉到就自己抵撚死啦
所以我建議過冷河 聽日post
除非你唔打算覆任何留言 單純想睇人地留言
就可以依家post
但有好大機會係冇回覆
夜晚有好有唔好
好處係冇咁易比人洗走個post沉底

其實佢有咩其他節目EVENT

有冇聽佢堆廣播節目
「花澤一個人能做到嗎」

我都唔係好多都follow曬
同埋見佢twitter好多官宣
出得好密

哦你講緊RADIO
我以為你講緊上電視既節目

老實講RADIO呢D就算大左肚一樣做得到, 做到5~6個月都仲得啦

綜合咁計 佢擺得咁多官宣近照
要呃就呃唔到人既
而且佢都算係一線頭
結婚 我估計應該會公開既
same as拍拖宣言
同埋佢唔算偶像派得咁緊要
d fans應該都好自律

如果真係有左就會遠SHOT/著鬆身衫啦
佢都唔算偶像

唔記得幾耐之前有田村FANS話如果見到田村結婚佢會跳軌

香菜近年衣著係好多都係鬆身裙
所以成日比人笑佢著衫style
我目前偶像聲優定義係唔會著重配音既環節
姐係冇咩代表作 而又搞好多配音以外既環節
姐係坦白講當明星咁捧

田村係偶像聲優既輝煌時期
班人要生要死唔出奇
但依家我唔會話佢係偶像聲優
因為佢都算有年資 同埋時間證明真係有料

好多歌手+聲優身份既都會係咁....茅原實里幾耐無一套做主角 除左南家三姐妹同約會大作戰我都唔知佢仲有配D咩

不過佢RADIO就有一直做落去既

講漏埋 年資可以話係肯定一個聲優既因素
茅原都算係有代表作 咁又有唱歌 咁個平衡就唔錯

而當代既聲優 我舉幾個偶像聲優例子
水瀨祈 上坂菫呢類 你就會用偶像派去形容佢地
因為佢地年輕之餘 而個天秤側左過去做其他野
上坂菫有去配街機既新版三國志大戰, 可惜我已經無機會玩

水瀨祈都算有唔少番配啦 不過而家真係做其他野比較多
佢基本上算係宅個邊既偶像...?

田村個D我怕一世人都結唔到婚, 佢D FANS應該有D真係痴線佬黎

水瀨我覺得係公司政策黎既
真係想整個御三家傳說出黎
水瀨同上坂係好明顯係宅男向
送多件小倉唯 個受眾群好明顯
呢一類 即使有配音方面既實力
都會比自己其他既環節覆蓋左

同一個情況 佐倉同早見就唔會發生
實力已經做到出黎比人肯定左

至於結婚
莫講話田村 御三家睇下邊個公佈結婚先
冇人回都幾柒下⋯
https://lihkg.com/thread/248738/page/1

比左正評 等睇你成果
我眼訓 訓先
嘻嘻,神隱好波

咁早起身做咩

人地好明顯打完J再訓啦

咁早起身做咩

人地好明顯打完J再訓啦

作息規律
食牛奶麥皮
食牛奶麥皮

我都想食
食牛奶麥皮

我都想食

大家樂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞