【動物台侍奉部50】假如你對再世有感便不會是這模樣

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
見到個咁既TOPIC入黎睇下咩料
點撚知九唔搭八

一間樓主又會話係你問題

我知係SRW
但關佢貼個D咩事

樓主智力有啲問題,唔明唔緊要

OK
BTW神父睇佐魔禁NETA未
係唔係就完啦?
係既話我睇番

你要唔要最新果本既neta
我可以up比你聽 已經有流出

我見D人話開始講阿雷斯塔
咪諗係咪諗住完囉

係就完
因為吹到最尾應該係得佢

最新卷消息:
幻想殺手。將某個聖者的右手作為素材製造出來的究極的追儺靈裝。原本是為了將召喚失敗時不肯回去的傢伙趕回魔法陣另一端而準備的神秘中的神秘兵器』

英國清教個教主蘿拉係理事長個女

由頭追番有成四十幾本
都算 新約某幾本真係幾難頂
知不知我每晚想你十次八次
魔禁D魔法戰鬥係好柒悶!!!

我知係SRW
但關佢貼個D咩事

樓主智力有啲問題,唔明唔緊要

OK
BTW神父睇佐魔禁NETA未
係唔係就完啦?
係既話我睇番

你要唔要最新果本既neta
我可以up比你聽 已經有流出

我見D人話開始講阿雷斯塔
咪諗係咪諗住完囉

係就完
因為吹到最尾應該係得佢

最新卷消息:
幻想殺手。將某個聖者的右手作為素材製造出來的究極的追儺靈裝。原本是為了將召喚失敗時不肯回去的傢伙趕回魔法陣另一端而準備的神秘中的神秘兵器』

英國清教個教主蘿拉係理事長個女

由頭追番有成四十幾本
都算 新約某幾本真係幾難頂

我都係咁諗 但當睇到新約9+10就會覺得乜都抵曬

概念性打鬥
不過已經好好多
所謂既魔法師好多都係鍾意拎把野互劈

概念性打鬥
不過已經好好多
所謂既魔法師好多都係鍾意拎把野互劈

後方之水拎支Y50敺人
魔禁呢D坑同境界一樣係無底深潭, 唔敢入

我覺得我睇到第三次世界大戰完好明智

魔禁其實新約都好好睇
睇d角色轉變
一方通行呢個cool man都變到鍾意學人9up
實不相暪我入坑作第一套係魯魯修,第二套係魔禁

禾刀劍入坑

我都係鍾意輕鬆野多D

約戰已經係一個幾大既坑...睇極都未完

嘴到狂三未

岩岩追個時冇咁多
十零本咁又開始動畫化
個時又覺得好睇 輕少入面都幾沈迷佢
當時邊估到2017都未完

我都係鍾意輕鬆野多D

講起輕鬆野 有套冇得輸既小說/漫畫
我就係睇左漫畫發覺好頂癮最後走去追小說

我都係鍾意輕鬆野多D

講起輕鬆野 有套冇得輸既小說/漫畫
我就係睇左漫畫發覺好頂癮最後走去追小說

洗唔洗公海又講依度又講

其實我都覺打完雞爪男之後收埋倒吊男皮就最好

其實我都覺打完雞爪男之後收埋倒吊男皮就最好

另一個高峰 魔神奧帝努斯
單抽中金閃 不過係4星廢渣
由細到大都有追火影
F.2果陣睇魯魯修 同 AB!
之後上年睇龍與虎同fsn入坑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞