【動物台侍奉部50】假如你對再世有感便不會是這模樣

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
講起cp 我就諗起d野

重來都唔down h漫,最多有啲小小暴露既ACG圖(非loli

瀏覽過已經計

清哂啲cahes,問上網公司拎我上網記錄牙?

唔熟it
有無解答

就咁普通delete係可以recover 因為普通delete只係flag左個格可以writable 你唔重新write野入去既話係可以掘返出黎之後都入到

Rewrite十次再拎去榨汁機

直接啪爛隻hard disk好過,有人拍門唔好開門住,處理完之後話屙緊屎

啪難冇用
磁性野可以復原雖睇可能有少少loss
井狗報警一陣

重來都唔down h漫,最多有啲小小暴露既ACG圖(非loli

瀏覽過已經計

清哂啲cahes,問上網公司拎我上網記錄牙?

唔熟it
有無解答

就咁普通delete係可以recover 因為普通delete只係flag左個格可以writable 你唔重新write野入去既話係可以掘返出黎之後都入到

Rewrite十次再拎去榨汁機

直接啪爛隻hard disk好過,有人拍門唔好開門住,處理完之後話屙緊屎

啪難冇用
磁性野可以復原雖睇可能有少少loss

hdd除非physical 完全整爛 / 畫花哂入面堆碟
如果唔係好難完全整到D資料recover唔到
台灣老婆唔同老公扑野有罪可以告
香港老婆可以告鳩老公強姦
女權社會之下自然乜撚野都係男人既錯啦
以香港婦女豆腐潤咁大個腦會得出到D咩logic-.-

對佢地有利既咪合理
我=紳士
待奉部所有人都可以幫我做人格擔保

你=食屎

對佢地有利既咪合理

道德高地都要搶埋嫁
基本上男人有性慾係佢地眼中係犯罪 haha

對佢地有利既咪合理

道德高地都要搶埋嫁

女人=弱智

同2

對佢地有利既咪合理

道德高地都要搶埋嫁

女人=弱智

同2

同2

對佢地有利既咪合理

道德高地都要搶埋嫁

女人=弱智

又唔一定既
有時候真係香港地區性問題...
我決定報警拉井狗

唔洗報啦佢比連囝督左出去交數啦

對佢地有利既咪合理

道德高地都要搶埋嫁

女人=弱智

又唔一定既
有時候真係香港地區性問題...

係社會印象中,所有女人都係唔理性

鬼叫香港D男人冇撚用咩haha
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞