【動物台侍奉部50】假如你對再世有感便不會是這模樣

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
13人涉管有兒童色情物品 警撿2萬張相片+7千套影片

https://lihkg.com/thread/247789/page/15?ref=ios
追完post覺得好難唔瀬野架wo

感覺隠囝係座硬...

佢個感覺本身就係極中意睇個類野既人..

碎料
See.....?
覺唔覺二次元都入罪好無腦
覺唔覺二次元都入罪好無腦

碎料

你down定一大堆動畫,正常既佔好多
最好學埋點樣講日文,用話研究日本文化,同埋喜好動畫做理由,好似打得甩

....唔係話...由人地証明你有意圖犯罪先有既咩..
單單係藏有就入到案...咁應該死好多人加SITE....
諗緊如果我比人拉,我用我絕對唔睇真人做理由,又打唔打得甩

香港打唔甩,日本打得甩
香港仲要個官話cp就cp
即刻本身設定成年,但係身材樣貎似細路嘅h漫都瀬嘢
A:低死啦,小朋友都搞
B:睇強姦片=強姦人?
睇IS斬頭片=斬人頭?
點解偏偏睇cp=搞小朋友?
A:死開啦戀童癖,下個就到你比人通櫃!

D留言幾有YAHOOOOO feel
我朋友hard disk有bokunopico既都未驚過
但佢人在日本
你地好重口味
雖則最緊對E利牙有D好感
綺禮去選區議會用修改兒童色情條例做mud頭有得諗

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞