【動物台侍奉部50】假如你對再世有感便不會是這模樣

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
我認得你wor 巴打係咪有玩hkms
我認得你wor 巴打係咪有玩hkms

小學雞果陣好迷

果陣有冇入過top100排名
全ser
ID好似叫叉燒燒

我有冇記錯 你個id係咪有個符號
ID好似叫叉燒燒

叉乂燒燒?
咁上下啦

你有入過全智賢社咩
冇乜印象
ID好似叫叉燒燒

叉乂燒燒?
咁上下啦

你有入過全智賢社咩
冇乜印象

好話喇
全智第一次組團打炎魔就係因為我一個人搞到收皮
你話我威唔威

真係唔記得曬呢d野
仲記得果陣全智賢社食第一浸水
係論壇到開post話帶人入去打炎盔 不過要收錢
同埋假如有不知名會員有炎盔 就好大機會係外掛佬
果陣全ser可以話係第一大公會咁制
果陣幾撚威
ID好似叫叉燒燒

叉乂燒燒?
咁上下啦

你有入過全智賢社咩
冇乜印象

好話喇
全智第一次組團打炎魔就係因為我一個人搞到收皮
你話我威唔威

真係唔記得曬呢d野
仲記得果陣全智賢社食第一浸水
係論壇到開post話帶人入去打炎盔 不過要收錢
同埋假如有不知名會員有炎盔 就好大機會係外掛佬
果陣全ser可以話係第一大公會咁制
果陣幾撚威

我記得戰神殿>楓皇漿>全智
記唔記得全智有個槍騎副團長叫SIULING
我同佢嘈交之後我嬲到退團,炎盔都dum撚埋
25左去個公團叫HEROS
啲人閪到爆

siuling好好人架wor 你同佢嘈係合併ser前定後
我以前係楓皇漿既...又係夾唔岩班人退團 之後比siuling執左翻去全智賢社
佢真人係女仔黎架

hero係咪好多人講英文 唔知邊個團d人淨係識講英文
楓皇gem個會長霧忍都係刀賊
有次我開左個ac叫露忍
Pm佢啲團員玩野
係咪好小學雞

以前比人買喇叭係全頻串
我即刻搭車出去買點買喇叭屌翻人
假如唔係礙於身份問題 我都想講比你知自己個username
假如唔係礙於身份問題 我都想講比你知自己個username

我除左聖光同SIULING我都唔記得曬啦
我同啲團員都唔係話好熟
幾乎都係自己一個練功

好少有一個 咁有社會型態既online game
有冇睇楓葉物語

楓之谷漫畫,好撚正

冇睇
Joe
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞