BNO簽證將容許太空人做法

253 回覆
253 Like 15 Dislike
但我阿媽覺得試左先
到時留5年就會有 (講緊係我阿哥可能入一入境就走)
一定唔會留5年!
我阿媽覺得政策會變... 只要我同佢照留五年,就有機會申請入籍。
可能真係要比俾佢申請一次 ,俾人拒絕咗佢先會明。
我真係比佢吹脹...我都好無奈
我唔撚知佢聽個kol講 定佢聽撚錯咗
但唔該晒大家
多謝哂你嘅建議!!
感激
但係假設 我真係係英國,同咗一個有bno嘅男仔結婚。
咁係咪即係由我結婚果時先開始計呢?
拿 份野係無咁寫過架 信樓上之前自己睇清楚先啊
蘋果大大隻話准太空人
遲早玩爛
真心唔覺係太空人,最多咪前後腳
師兄你又岩wor
我無諗到生仔咁遠
但想去識下東歐妹
又或者台妹日本妹
英國政府是咪要迫我做個不負責任嘅男人
下 即係可以18+嘅97後夾埋老豆/老母申請visa之後自己過去settle 但唔係都要跟一個main applicant咩
有咩事5年後先知
最大問題係父母唔幫手申請VISA
要指紋
理鳩佢地啦
自己又唔撚睇原文一味聽人地講
我講話咁樣唔係太空人又俾人話pr block得
柒左咪自己負責囉
好多人都係聽啲19 kol 講死都要試
依家呢個「太空人」計劃都講明父/母+小朋友只能後join, 而唔係留父/母喺香港賺錢咁供養去咗英國嗰個小朋友,但有幾多個人真係見到報紙/kol 講?個個都標題黨話可以太空人,咪俾錢試吓~ 我都講到口臭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞