[狗會]電話投注員工吹水區 (12) 成年冇返過工

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
佢出小啲更比我仲好 我唔洗成日計
TW同事可以減更數。其他同事唔得
拍卡張更紙尋日 多左training 要坐training區 十幾個人到做乜鳩 定期活動?
我冇留意自己係咪青檸,擒擒青搣單返埋位
原來咁都得而家好似又請人 不過價錢同做左兩年個d一樣價錢 咁做左兩年個d咪好on 9
好似一樣65.5
係丫 對做左兩年個d好唔公平 做又36 而家又請人了
要做夠10年人工先會正式起跳。
10年以下年資,人工全部一樣
季終就分5年以下,5年至10年,10年以上。
但有報導話19年開季 電話投注好似一炒炒左 100人
但又不斷請人呢d係咩玩法
可能向人工高老屎忽開刀,佢哋加人工係高D.
炒一個可以請返兩個 狗會即係狗會
哇 咁高 撈左幾多年?
有冇人可以簡單兩句講晒更新後嘅RTA點登入?
我唔多明佢個pdf介紹流程講乜
又要裝app 又sms 又一次性密碼
想點啫
我未收到通知更新,但已經update到可以查糧單等等資訊。係咪講緊呢樣?
往時係抽錄音嚟聽,捉到就。。。。。
見到poster係all part time staff
啲阿姐點搞呢啲咁複雜既野
抽錄音聽係咪 個客收線會「嗶」一聲 其實唔係個客錄你音 係狗會丫
捉到咩丫??

我有時聽完call 會 聽到 「嗶」一聲唔知邊個錄鳩我音
有冇同事八到返得TW未?
今日,11月2同7夠8成有80.
個新apps壞咗喇好多同事都無法確認電話號碼同職員編號。11月份仍需要使用舊RTA
今個月5號定8號出糧
唔知TW攪好未? 聽聞廁所攪唔掂。佢以前已經日日塞屎渠係咪要等全棟換屎渠先得?
想問最新打疫苗果一千蚊係邊個月會出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞