[狗會]電話投注員工吹水區 (12) 成年冇返過工

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
邊有精唔精英,冇返成年仲精英? 大家都64蚊咋。
平時隔個星期出海外賽馬比我
今次冇
比人cut咗嚟緊場日馬 想知又搞乜
夠人米又cut人

打針24小時人工原來係咁縮出黎
少左人翻工係咪又要開始call接call
仆佢個街, 禽日咁耐第一日返工收1615, 打左兩針帶哂針紙去Claim番24個鐘糧, 頂佢拖到收工先黎影張B&W, 如果禽日冇搞星期日又唔出更我就PK喇, 點幾已經問個組長, 廢L到答我話個主任都唔知點搞喎, 果然到而家真係唔出更俾我
係咪返六合彩更? 所以CUT你馬更俾其他同事做?
總之賽事前3日睇緊D啦,吼準凌晨12點前改時間或者請假,如果唔係變短促。
請左假 係咪冇左坐8成個奬金?
HR005A 同 [申請]疫苗接種特別假期表格centre有得攞? 有冇得上網download?
一個月裏
短促多過兩次,有遲到或早走過先會冇
當然你要個個月返夠20個鐘先有資格拎
狗會狗撚到老母都唔認得 而家對部分人派24個鐘獎金 遲啲話有群體免疫全部取消200蚊 佢慳返一大筆呀 再講24個鐘獎金算得係啲咩 你一個月返足哂攞哂200蚊bonus都差唔多啦
師奶點會諗大圍嘢,自己有著數就得啦~
"你唔打就笨喇~"
佢而家打唔打針都話自己恢復正常, 未有24個鐘獎金都夾硬派更喇, 關打針乜事呀
你不如諗下打針果24個鐘獎針點黎喇, 係打左針有兩日有薪假, 係狗會全世界都會有, 你咁勁咪叫老細取消番囉
打Q錯>> 你不如諗下打針果24個鐘獎點黎喇, 係打左針有日有薪假, 係狗會全世界都會有, 你咁勁咪叫老細取消番囉
同事請攪清楚未必所有同事都會咁傻用條命去博嗰千幾兩千銀
醫生評估唔適合注射嘅大有人在。
成件事變咗健康歧視你天生過敏就冇得囉呢嚿錢。
狗會都話資助你5舊水去做Body Check先打仲想點
你唔想打狗會唔會搵支鎗逼你打呀, 同80%, 85% Ready Rate有獎金收一樣呀
都講左成件事係俾FT員工打完針俾你放番3日假呀, 係PT冇假放先有錢收番呀, 明未呀同事?

咁樣叫健康歧視? 人地酒吧員工, 卡拉OK員工一定要打果D去左平機會投訴未呀?
同事那麼激動𢲡中你傷口乎~
同事我冇激動喎
(狗會出3日假算好喇, 信和果D都係得兩日有薪假)
大家討論緊3日假同200蚊嘅關係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞