[狗會]電話投注員工吹水區 (12) 成年冇返過工

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
估唔到會取消😂
今晚有更有冇錢
返馬更同事 有冇叫你地唔洗返
上次坐左個阿嬸隔離(應該係老屎忽 我見佢同d組長 派糧單信個d有傾有講) 我一場 跑完 去厠所十分鐘到 開跑前8分鐘返泥 有個組長走泥訪問我 話我去左邊
佢(組長)話有人叫佢訪問我 應該係個老屎忽搞事 我話正常生理需求啫 跟住個契弟就走撚左了

利申 on duty 率88.23%
睇RTA
其實正常開跑前15分鐘唔應該離開要乖乖聽call。
個"叮噹"就係咁嚟。
不過好多同事忘記咗呢個潛規則,不過因為冇文明規定,頂多話下你
尤其用舊系統,因為唔使還callD人會嚮開跑前5分鐘先開機聽call,用盡25%,嚮最多call時候熄機, 由得"盡責同事"做死佢,將馬會虧欠佢哋嘅就付諸其他同事身上賤到出汁
因為而家本身call 都唔多 你話多call 就話姐 我出黎個陣仲有好多人係厠所吹水 禁電話 所以先有d介意
我又唔係每場都聽到 叮噹 只係尾場開跑左 先聽到 請各位留意今日所有賽事……………………
同埋點分舊同新系統?
睇你返邊個ctr.
我次次都聽到15分鐘提示"叮噹"。可能你習慣嗰個鐘數行開就留意唔到。
我成日行開就唔會 on duty 率88%拉 呢個率基本上我放break 都唔洗食野了 揸個水就返埋位了
邊個Ctr 用新 邊個ctr 用舊?
問嚟做乜ST,TY用新,係嚴D。
我想講
馬會咁撚閪
駛鬼對佢咁好咩...
冇收到sms
睇Rta。
如果1640落波 我更係返18 係咪1840返到都唔當遲到
你RTA冇收到通告?
冇call又唔cut更
有冇人答到
其實你case應該打返ctr睇下自己份糧狀況,因為人人狀況不同,有人原來自己計錯咗,有人唔知冇津貼,都有個案真係會下期糧出。
係咪冇左200蚊啦?
咳咳~
除咗限定5日各有50蚊之外。
一切忍尿獎,疫情單日津貼,加班津貼全部暫停。
連忍尿獎都冇埋 我睇唔到有咩原因返工唔早走
好似越來越冇人返咁
突發 30號有$80
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞