[狗會]電話投注員工吹水區 (12) 成年冇返過工

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
哦,咁你即係繼續做開,其實馬會直接俾roster你番都得啦
你有番開既係咪冇收到sms?

已經當會繼續番,唔洗打番去確認?
上年年尾同今年年頭,返左幾日之後踢我出特別工作小組
依家話恢復正常,但我又冇收到sms叫我打比佢,佢又冇打過俾我,roster又唔見派更。
呢兩日諗住問下情況,所以打比人事,但又冇人聽電話,唔知佢想點
2020年2月頭已經停工,今年3月收到電話問我仲想唔想做,我答做,我TW, 佢來電顯示係TY,跟著佢叫我寫低復工日期同時間,因為成年冇返工,復工需要提早拍卡入場聽briefing先開始埋位做嘢。

最好自己打返去問,勞工法例,長期唔開工又冇出糧,可以視作解僱,我情願你聽一聽電話或者打返去辭職。被佢解僱好似以後都不獲任何部門聘用。。。。。
我打去29668988
琴日同今日係唔同時段打左成十次都冇人聽
恢復正常運作咁仲會唔會有兩舊水派?
宜家返沙田有冇兩舊
仲有 但過多兩星期唔知仲有冇
每日
照出更比我 個主任叫我暫時請住假先 遲下可能有特別安排咁講
香港賽事先有200,六合彩海外馬同波嘅ot日係冇200蚊
兼職員工唔會有有薪假期呢回事,
內文節錄:
所有馬會員工如打疫苗,都會有兩天有薪假期,並由打針後翌日開始,如之前已打疫苗者亦可回享同樣福利。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞