[阿爾罕布拉宮的回憶]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及林奠黑警國安共黨死全家吹水區[1251]

1001 回覆
5 Like 35 Dislike
你的林皇 無限猖狂
名宿Berbatov認為,23歲的Rashford將會和Mbappe、Haaland一同統治未來球壇。

Berbatov:「Rashford已證明他是曼聯主要的進攻威脅。他今季已攻入21球(包括國家隊),在場上的跑位和其他前鋒不同,他證明了自己可以是鋒線的領軍人物。他和Mbappe、Haaland是我看好有望統治未來球壇的球員。」

Mbappe和Haaland已是公認的新「世一」「世二」,Rashford會否成為新「世三」?都是那句,如改善到死衝入人堆的踢法和射術,一切皆有可能。

匈牙利色情片女星Shona River向英國《太陽報》爆料,佢曾經為3名曼聯球星提供服務,其中1人剋扣佢200歐元(約1850港元)「服務費」,認真無良。

Shona River表示:「嗰啲球員好出名,亦好有錢,但佢哋唔想同妳做男女朋友,只係想妳做秘密情人,佢哋富有,但唔代表佢哋闊佬。」

有一次,有個曼聯球星剋扣咗佢200歐元,Shona River表示:「我問佢點解少咗錢,佢竟然答:『唔好意思,我哋訂咗薄餅,我扣起200歐元,係因為我身上冇現金。」
拉師傅有MBE 其餘兩個冇
射術進步左,但衝入人堆唔見佢會改到
係腦既問題
阿嬸樣
搵咁撚多錢,但叫雞都要拖數
唔夠cash
牙木有冇份

痴撚線
條女停左經未
咁都屌得落
包皮淨係突破都嬴福仔幾條街
朗隊taste好似都差唔多
Google話佢92年出世
30歲都冇個樣已經50歲咁
Ching,你唔係覺得我哋買撚到包皮啊?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞