[阿爾罕布拉宮的回憶]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及林奠黑警國安共黨死全家吹水區[1251]

1001 回覆
5 Like 35 Dislike
dean啱啱先續約點會賣

ddg份人工唔平, 邊隊買
依家係睇有冇機用ddg+錢買人
其實我哋出征喺Twitter 發起 #boycottraiola 有無得諗?
咁直接賣dean(落buyback Clause) 出去咪仲賣得多錢
375人工邊隊食到
成日講賣比psg 上場navas打出埋身價
放:

Ddg
馬狗
P
B/t
Mata
Chong
Matic
Jones
Dalot
俾你係曼高層都會揀留後生+青訓 多過留個喺高峰落緊嘅球員啦 不過歐洲最有財政能力嗰幾隊又唔缺龍門 呢個又真係幾難搞
你講中左個問題啦
歐洲仲有邊隊強隊差個龍門
就算賣dean出去都唔係咁多球會食得起
但冇錢
A米 但又冇錢
巴黎 有Navas
龍門嚟講dean份人工都唔平
ddg Lin 換rice
fifa
西咸成隊都係1100k,點出375k俾ddg
國米有冇機會會要,因為佢哋個正選龍Handanović都36,但係佢哋又係冇錢
狙 咪有Ccc尼
A米點會俾得起錢 如果要做點解唔俾龍馬?
國米 漢奸今年37 不過無錢
巴黎最有機 navas今年35+今季有少傷
賣哂啲老將當打fifa?
除咗DDG馬仔, 其他加埋都賣唔到30m

賣嚟做乜
DDG冇人接到人工 冇人急要龍
P Chong 唔值得幾多
B/T 其實對波都要後備 而家佢兩個咪3/4中堅 除非買人 否則唔會賣
Jones 正常training 再講
大碌 仲有機會可以留因為RB冇後備 / 輪到BW借走
卡 mata matic 走都係free咁濟
連 一年約

結論 賣得既全部唔值錢 除左馬狗
而家傷多兩件就唔夠人用, 點會仲放人

麥龜停賽, 下場歐霸後備中堅都無
呢兩三年清哂 左羊右華大米盲俠落河屎波文西 一鳩堆後防蛋散
多狗啦 借癲一季畀佢換sancho
借埋百力滋又點話
唔夠咪比埋Hugill
一次過包晒下欄辛祖
比埋鍾斯佢地啦
林哥下次慶祝會用牛角手勢

https://youtu.be/ATCrrrbwu00
你的林皇,無限猖狂

西咸好窮咩, 淪落到搵佢做呢啲馬騮戲搵錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞