[阿爾罕布拉宮的回憶]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及林奠黑警國安共黨死全家吹水區[1251]

1001 回覆
5 Like 35 Dislike
大家一齊迫死多仔
諗住賣仔發大財 點知全部蟹哂
SH 辛祖 下欄喇
啱啦啱啦逼佢平啲放俾我哋,最好有個靚價錢俾我哋打包哂,屌多仔唔係諗住咁嘅時勢仲可以搵到水魚啊
我曼那有錢
希望平執Sancho
其實好想幾隊有錢既聯合杯葛條肥閪
等佢啲人變哂蟹貨
要買都買Kane
到時大半隊波都踢英撚

同佢老豆後生一樣樣
到時就可以執平貨,但前提係真係要有幾隊一齊杯鳩佢
沙維治踢過曼?
真係要歐洲列強杯鳩佢 條肥閪先收皮
唔杯都無錢喇
肺炎之後豪門都好窮 除左鏝 PSG
咁要睇吓嚟緊Lin可以賣到幾錢,再睇吓我哋個轉會 budget 總共有幾多,然後可以買到咩人
其實psg買賣人幾好
買包皮 尼馬嗰兩年net spend都係100m左右

七小福同期曼聯青訓, 無踢過一隊

右下角史長老隔離嗰個就係佢
無踢過一隊…唔怪得無印象喇
本身話只可以買一件貴嘅
但今年我曼賣嘅人都有市場
應該可以買兩件貴野
應該只要鏝唔上當
基本上都冇人畀得起肥鬼個價
希望啦
死肥佬 做agent得兩個玩法

1. 唔續約 迫你賣走佢 佢收天價agent fee 球員加人工+ signing fee

2. 高價續約 球員大幅加人工 + signing fee佢又收天價agent fee

球員唔扭計 佢就無咁大舊肉食
係咪暴力般嗰個?
The Premier League is deeply saddened to hear of the passing of His Royal Highness The Prince Philip, Duke of Edinburgh.

As a mark of respect, players will wear black armbands and there will be a minute's silence before kick-off at all Premier League matches played tonight and across the weekend.
咪得個Lin
仲有咩人賣?
普?
Shaw 傷?FPL着左燈
龍門ddg同dean之間要賣走一件啦
p仔同拜利平平地都走到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞