[阿爾罕布拉宮的回憶]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及林奠黑警國安共黨死全家吹水區[1251]

1001 回覆
5 Like 35 Dislike
Laca 射得出 勁過lin好多倍
其實冇問題嘅,冇影響到佢射波,係角度攞得太盡姐
當年ddg後備拎霸氣杯
今季唔知可唔可以正選拎
好似因為經濟差FFP會放寬
會轉番DDG 打聯賽
DEAN 歐霸架啦
條例得個講字之麻
都未通過
FFP好似 20-21,21-22合同一季計
如果最後個場先轉
真係好仆街
咁呢個唔係球員本人係SO9問題啦
連續兩年都係咁
我就係講sob如果咁做就真係仆街
不過黎緊如果對熱dean連續派膠
話唔定聯賽同歐霸都ddg打晒
下場聯賽應該比番ddg正選
今場歐霸出比佢拎番態姐
今場歐霸應該輕鬆過訓練
對面中龍波真係全部中個龍
不過我估對熱應該唔會出ddg
sob最鍾意勝利11人
曼聯認為係球會經濟唔好嘅時期好難用€180m買夏蘭特,而拉奧拿巡迴歐洲傾夏蘭特轉會依個行為更加令部分曼聯內部人士覺得唔求購夏蘭特係正確決定

🗞️ Agent Mino Raiola's Erling Haaland roadshow has led some #mufc insiders to feel they were right to cool their interest in the striker before he signed for Borussia Dortmund. [@RobDawsonESPN]

🗞️ Privately, #mufc have distanced themselves from agreeing to a fee that high [€180 million] amid the coronavirus pandemic, with club finances across the world suffering a significant hit. [@RobDawsonESPN]

拉奧拿巡迴演唱會
痴線原來冰人在場未試過畀牙傾入波
買左下欄過兩三年個肥佬又搞事
Penandes
而家普巴都搞緊啦
真係唔係個個球員夠膽炒佢
印象中好似得盧卡古同埋咸錫
https://twitter.com/espnuk/status/1380470146423218179?s=21
尋日裸跑條友痴撚線,哩係個球場哩咗14個鐘
150m+30m俾夏撚終身不用肥閪即deal
佢就係打工仔最愛 老闆最撚憎
雲比係搞笑
sancho 算啦
雖然盧卡古踢波好多蝦碌嘢不過幾欣賞佢啲職業態度
至少真係專心足球先(雖然Focus咗自己身形嗰方面唔係技術)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞