[阿爾罕布拉宮的回憶]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及林奠黑警國安共黨死全家吹水區[1251]

1001 回覆
5 Like 35 Dislike
夏撚老豆都好大咬
好撚癲 佢就唔驚做衰個仔既朵
父憑子貴 得番呢十年搵到錢一定搵到盡
The finances requested by Mino Raiola for the transfer of Erling Haaland, during his meeting with Barcelona last week:

- €20M to Mino Raiola
- €20M to Alf-Inge Haaland
- €30M net per season to Erling Haaland
- Plus the transfer fee

[via @gerardromero]

好痴線 轉會費多仔又要120m以上
Police have confirmed the man who ran onto the pitch naked during Granada CF vs. Manchester United sneaked into the stadium at 7am.

He hid under a canvas for 14 hours waiting for the game to start
為咗俾學友見到,用心良苦
弱智先會比180m買一個人
巴黎
學友昨晚有無J出血
咁下年佢又有違約金如果真係要賺錢都係趁呢個夏天
講真最麻煩係佢經理人姐
弱智左兩次
問題係呢個價邊隊俾得起

鈀 鍠 鏝 軌(?)
錢可以解決嘅問題就唔係問題
兩億大軍都起碼有5/6條友呀
真 就算衰左FFP都可以交罰款
下撚唔會去法甲啦
鍠疤軌最有機會
鏝無夏撚都搞得掂 同埋哥狗唔會同肥佬做生意
蝗應該都要睇埋佢哋買唔買到包皮,如果蝗買咗包皮咁應該唔會買埋下欄啩
包皮下年完約+好似唔續 鍠今年唔簽應該有排同其他隊一齊爭 簽得包皮好難又簽埋下撚 加埋起碼300m

疤財困

軌 唔知有冇咁多錢轟落一個人到 講緊佢地前鋒已經好多人新簽

鏝 講左唔會用咁多錢落一個人

下撚去得邊
疤唔知會唔會為咗下欄賣人去籌旗喇
(但佢哋除咗迪莊仲有邊個係可以賣到高價?)
表面睇就好似好高價好多隊想買,但其實就有價無市
我覺得疤要拎錢買人唔難
一月吹財困破產都而家都未有事
如果包皮去蝗 下撚去疤 話題性都夠
買就隊隊都想買, 抬到咁高價邊個要
真,真係隊隊都咁有錢咩蝗應該都專注all in包皮,再加上包皮自己想去蝗,下爛只係佢哋嘅第二選擇,軌斷估唔會真係又嘥咁多錢買多個前鋒
你咁講都係想講我曼姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞