英國政府宣布撥款4.6億港元開啟BNO公民融入社區計劃

337 回覆
501 Like 4 Dislike
我覺得佢真係會夠膽死咁出
然後抄到足
香港人犯罪率低、識英文、勤力
班中東黎到英文又唔識,逼當地人接受伊斯蘭宗教,一個家庭生10件等政府養
俾你係英國都識揀邊類人啦
我個人本身怕熱唔怕涷

零下幾度 都可以背心出街做gym
我係英國人呀hi

利伸 冇bno
睇下你張身分證啦!公民?你連二等公民都唔係啊
你個身分只不過係居民,意思係你只可以係中华人民共和国香港呢個地方居住!
你連中国人都唔係,你只係個係中国土地滯留嘅人,你條命係香港佔領區並唔重要

慘過死,日日比支那狗黎,又日日叫港人上去
1個月洗16萬港紙, 當4萬係租金, 都要每日洗4千蚊
佢當自已旅行玩足半年? 呢d真係唔走好過, 留係香港算啦
重有幾個位嘅

1) 炒高晒啲樓(蝗)
2) 英國猴住香港人啲錢(係嘅中共唔稀罕香港人留錢喺香港架,同時有錢嘅就話英國有機心,冇錢咪踩香港人冇資產帶冇人冇物過去)
3) 生活好艱難,冇香港咁方便(嗱突然間又讚香港人係維持社會穩定重要元素唔得架平時唔係踩開架咩)
英國見到香港港元存款一個月走成萬億
撥少少錢吸引你去算得係啲咩
D移民公司執晒未

香港連 官派律師都有, 係未燒到平民身咋。

計夠數,過到5+1都應該走啦。
五毛話係『小恩小惠。得果4.6億』
點解 五毛講嘢一時一樣? 因為係西環俾稿,佢哋照打
所以成日都好似『思覺失調,前言不對後語,自相矛盾』
又講到英國生活艱難到地獄鬼国咁
唔好過啦唔阻佢喺香港發達
4萬租金係好撚誇張 住大屋
續地都死啦
而家都唔出聲
不如開返個連登移民台/連登海外台?
https://lih.kg/2479675

幫手推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞