[高達扭蛋/盒蛋討論區9] MSE / FORTE / FW# / G FRAME / NX / SDFC etc...

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
就快滿要再買多個
每層後面放個透明架整高佢可以放兩排

開獎,屌佢老母
好撚肉酸
塊面應該唔難拆出嚟搞?
有時真係唔明點解起模要將水口位set 喺當眼位置

個腦真係裝屎

之前仲想買兩set,好彩冇,都係玩MSE算,自己油
好sad
近期fw 啲面閪到震
pb 新出左隻gunbuster smp
其實係唔係superminipla 後續?
啲膠都係盒蛋膠?
個樣似係
【商品內容】
●塑膠模型 (全1款)
GUNBUSTER
※本商品不含香口膠
材質 : 塑膠配件: ABS, PS

出埋伊迪安可以玩吉姆王vs渣古王
由日本萬代玩具公司食玩事業部 BANDAICANDY 所發行的人氣組裝模型『SUPER MINIPLA』系列推出至今 5 年間累積相當的人氣,今(19)日更宣佈將於 2021 年 07 月起蛻變為全新系列『SHOKUGAN MODELING PROJECT』,累積至今所有經驗打造出更具魅力的組裝模型食玩。
『SHOKUGAN MODELING PROJECT』的簡稱同為 SMP ,三個字母同時也傳達了三項重要的系列特色:場景再現(Scene)、可動(Motion)與造型(Proportion),包含成形色的數量、變形合體機構的再現、可動關節的設計...等都預計會比過去 SUPER MINIPLA 系列更為進化。
明明之前minipla仲有分體合體設計
模型部快啲整返條超合金line
睇完尊尼回歸好想MSE快D出高機動型勇士
普通勇士都未出、出返紅渣白狼渣嗰啲先啦
高機動型多個書包之嘛

K澤: 高機動渣出左比你架啦 你自己改色
玩改色啲marking都好難搞
真紅支炮都好似無出過

睇黎上次個圖應該係命運
Sf 唔係應該對傳說咩
無限正義先係對命運
MSE好似都開始集中去出seed同OO
出下其他冷門機啦
之前出X同TR咪幾好
光翼package 又可以賣七百幾啦啦啦

開估 係命運
命運
開完支炮同斬艦刀模應該好快出完美西
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞