香港戲院會員優惠全攻略 / 新片資訊交流 #18

1001 回覆
23 Like 8 Dislike
佢插Obama 啵
邊左膠?
睇你從邊個角度啦,
我就覺得講/拖得太長個疑犯折磨內容、講到回教徒好善良、批評美國司法、白人女人嫁比個回教徒、女人/女權挑戰政府
下?咁真人真事 無得改得太離譜啵
我知,但亦改唔到我覺得佢左膠,presentation 可以好d掛,可能導演覺得多折磨鏡頭先叫好掛
我就唔多覺得
同埋套戲重點唔係左唔左膠度
請問MCL 係咪冇得續會,要等出埋新會制先有得續

見網頁版寫住「快將推出的全新會藉」,但網上又冇得禁續會
5/17更新至token,所以你已經係跌入新制

新會籍唔收入會費/無生日飛
易賞錢咁款
仲以為戲院有職員確診,唔緊要啦
唔會 要打針啫
777:將研究限制未打疫苗者進入食肆、戲院、運動場等場所
https://lih.kg/2554483
柒閪真係無腦
其實將美國政府改成共產黨,成件事就好撚極權,法輪功有版你睇
全部戲院執哂
Cls 所有續會hold住
不過我覺得好多人會為睇戲而打針
去旅行就好多人會搏 睇戲有disney+同hbo max 大把人等第2 3代疫苖
我都希望係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞