香港戲院會員優惠全攻略 / 新片資訊交流 #18

1001 回覆
23 Like 8 Dislike
可能要拗數
嗰啲租金同皮費都幾重呀
btw
FF9 四日千五萬
會唔會過到五千萬
同埋我覺得黑白魔后應該都會票房仆直
nomadland 2
黑白魔后 片長134 分鐘

MCL加$10
英皇 加$5
CC 百記 嘉禾唔駛

好19啊 mcl
MCL真係識做生意
全盛時期嘅百老匯都冇佢咁猖狂
更正 嘉禾加$5
開始恃自己多院
嚟料
好彩我一來唔睇
二來去開百老匯
不過加十蚊真係好撚離譜
以前百記最多好似都係加五蚊咋嘛
Mcl 而家做緊ua 嘅嘢

英皇佢粒星嘅意思係得嗰三個場可以用券定係得嗰三個場要加五蚊
香港有特長片長加價已經好戇鳩
仲要以前係140+分鐘先加 依家變咗130+?
印象中百記/CC係140分鐘以上先加
MCL/UA/CGV 130分鐘要加

根本都係海鮮價,佢話點就點,見多人睇咪硬食你地,狂野時速 MCL要加$20

文藝片過140分鐘我諗都係加$5做下樣
試過130+加㗎啦以前
試左荃灣用唔到,I square用到
即係用aia 卷睇cruella 得呢三個場用到
頭先特登行路行多幾個站攞張AIA飛返嚟試
荃灣用到唔洗加錢喎
係咪你打錯code咋

BTW 望返英皇場次好似都係得呢三個場嘅黑白魔后比同時段嘅感動你77次貴五蚊 唔知關唔關事
明明係同一個院線一啲要加錢一啲唔洗加 係呢三個場啲租貴啲定點
【勇闖《詭屋》👻🏠過三關】

召集全港膽大人士接受挑戰,一次過重溫《詭屋驚凶實錄1+2》,踏入吉時更率先欣賞《#詭屋驚凶實錄3:魔旨》, 套票限量144套,入場觀眾更可得精美票套一個,售價HKD 244。 數量非常有限,仲唔即刻去Cinema City 朗豪坊撲飛! (只限Cinema City 朗豪坊票房發售)

地點:Cinema City 朗豪坊
日期:2021年6月2日
放映日期及時間:
6月2日- 19:15《詭屋驚凶實錄》、
6月2日- 21:25《詭屋驚凶實錄2》、
6月3日- 00:00《詭屋驚凶實錄3:魔旨》

《詭屋驚凶實錄3:魔旨》
#超越350分鐘驚嚇體驗 #你敢唔敢試
#TheConjuring: The Devil Made Me Do It #IMAX同步震撼 #JamesWan #PatrickWilson #VeraFarmiga #CinemaCity
中環 $130
屯門, 馬鞍山 $75
iSquare $85
荃灣, 將軍澳 $95

戲飛同價都一間要加錢換一間唔駛的話, 真係諗唔通佢點定
竟然有人拍梅艷芳人物傳記

安樂發行 《梅艷芳》Anita
前導預告曝光

https://m.youtube.com/watch?fbclid=IwAR3wYUSHBS-ZUFEXSqgZhXSx8uV_vnvROqg1wWU9mHnA8x5uy5Zm91hM7fE&v=72iFNwK8Yn8&feature=youtu.be
反而想知邊個新人carry到
王丹妮
唔知乜水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞