香港戲院會員優惠全攻略 / 新片資訊交流 #18

1001 回覆
23 Like 8 Dislike
Star cinema d 清潔staff on9架
上次睇套戲有彩蛋
佢係咁話「多謝哂,出口係果邊」趕人走
結果全場仲有十幾人無彩佢

不過公道講句,其他mcl院線無遇過咁閪嘅staff,係star咁撚閪
間間mcl都係咁
一出credit對眼就殘撚住
所以呢個係戲院管理問題
清潔幾時入個院掃地都係聽柯打做嘢
唔會係啲清潔阿姐自把自為
仲要睇埋下場幾點開
有時排得好密真係會好趕
開唔切 or 開得遲又俾下場啲客屌
睇過套戲未?
MCL新制出左email
即係無論之前有冇趕尾班車續會,啲token都係玩到2023?
有效得番一年
無得永續
計一計變相要睇多左戲先夠分換飛
好撚狗
咁計落 轉換後換野抵左喎
1=18
用原先既分就咁換就係有少少著數
但你計真d,1200分先有飛,本身70分就有,當我睇80蚊(而家仲要疫情下有平飛)一場:
本身:一張飛5分,14張飛就70分,80x14=1120蚊就一張免費飛
而家:1蚊1分,1200蚊先有一張免費飛
第時個票價貴番咪會抵左囉,但佢到時可能又改要多d分先換到免費飛
我明
所以我剩係話舊會員轉分抵
我呢啲睇開60/45蚊一場 真係抵到笑
下期唔續了
Cs話換左電子飛 就算會藉到期都可以用
所以早排120分換2張禮券 我都換咗一大堆
唔知有無會員折
以前分2個會籍就有不同折扣
而家統一 肯定無之前咁高
【變新前奏 積分獎賞新玩法💫】

就快啦!就快啦!💥 全新MCL會員制度好快就可以同大家見面~(放心😌一定有驚喜🎁)各方同事都努力當中,希望好快可以順利面世啦🙏🙏😆

好喇,頭盔戴完👷🏻‍♀️👷🏻‍♂️

是咁的,會籍變新之前,我地第一步就會喺2021年5月17日更新積分獎賞制度先~

等小編講下有咩新玩法,唔好等大家17號登入之後以為去左平行時空🌝🪐

1) 現有MCL會員於2021年5月16日或之前獲得的積分將自動轉換成MCL Tokens🪙。每1 分MCL會員積分可兌換成18 MCL Tokens,並可保留至2023年12月31日。

2) 2021年5月17日起,於全線MCL戲院(K11 Art House除外)每消費滿HK$1可獲得1 MCL Token,MCL Tokens會按實際交易金額計算,有效期為1年。

3) 積分換領禮品將全面電子化📱,MCL會員可於『MCL Cinemas』手機程式直接換領禮品🎁。

提提大家呢次變動需要大家update一下手機應用程式~

#就黎到期既會員唔需要擔心 #我地會有安排等你可以繼續用積分

條款及細則:
-2021年5月16日或之前獲得的積分自動轉為MCL Tokens後,可保留至2023年12月31日。
-2021年5月17日起,於全線MCL戲院(K11 Art House除外)每消費滿HK$1可獲得1 MCL Token,MCL Tokens會按實際交易金額計算,有效期為1年。
-逾期之MCL Tokens將會被自動註銷,恕不另行通知。所有因逾期而被註銷之Tokens不會獲得任何形式之補償。
-所有優惠券 (包括但不限於禮券、現金券、換票證、贈券、任何小食換領券)、包場及團體訂票等則一律不可累積MCL Tokens。
-MCL會員必須於票房或小食部出示有效之會籍,或於網上或戲院自助售票機購票前登入,方可累積MCL Tokens;如未能於交易前出示或登入,所得之MCL Tokens將不會計算在內,事後亦不獲補回。
-所有MCL Tokens將於三個工作天內更新到閣下之帳號內。
-所有MCL Tokens均不可轉讓或兌換現金。
-MCL Tokens換領之禮品均附帶個別條款及細則,詳情請參閱該券。
-MCL戲院保留修改所有條款及細則與暫停或終止此積分獎賞計劃之權利,恕不另行通知。當本條款之新版本生效後,此版本的條款及細則將被取代。
-MCL戲院保留此積分獎賞計劃之最終決定權。 
-如上述事項的中、英文版本有任何差異,一概以中文版為準。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞