[特攝撚] Super Hero Time 討論區 Saber 29 , 機界戰隊 05

296 回覆
3 Like 4 Dislike
EveryTime~

精華Time~

by 天々座理世

by逆時光

黑歷史
genms預告
https://www.youtube.com/watch?v=eGl3krlrDfs
1000%有humagear秘書
身高差癲到
一個飛腳踢開zaia 笑撚到我
有D似大叔撩細路女
咁冇計 神有成188高
Thousand竟然得一個皮套改左做zaia就冇改番轉頭
淨係預告已經好過癮
1000%升番職啫

會唔會係第六人?由惡轉正套路?

ps
又係仔
白倉你幾時先捨得放多個後生女落黎?惡役又好,第七人都好,我要睇女呀
補返圖先,唔知點解唔可以真接貼twitter幅圖出黎

無睇過日版, 魔進做完第3話就1+2+3話總集編咁激?仲透埋第6人出黎
魔進除左日版仲有咩版
https://www.nicovideo.jp/watch/sm38532312
哀莫大於心死,我指FANS心死
咁多年靠呢個品牌賺錢,依家你話其實唔喜歡拉打、唔想講拉打? 你估真係貪你啲牛扒好食
翻版nico
50週年講依啲贈慶
邊個黎?
倉田,black個演員
黎斗神
日版唔係播到第10集先播返第0集、1+2同埋幾集特別篇咩?

當時小宮3月底中左武肺,全個戰隊演員加幕後工作人員要自我隔離同檢測,到小宮康復之後又輪到日本政府宣佈lock down,結果全套劇足足停工成兩個月。係唔停播既情況下,唯有剪返舊片+重新配音做總篇集頂住先。第6人都係總篇最後一集尾尾先出咋嘛。本身第6人都係安排係第12集左右出場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞