CS:GO(54) 🔫 歡迎各路新手加入CS糕大家庭

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
大家明白點解唔好用Windows 未
睇到上星期啲人周圍求救 笑左

收啦!!!!
用Windows = 做奴隸 = 中國人
用Windows = 做奴隸 = 中國人

bill gates = 中國人
我有理由懷疑香港政府收左Microsoft 錢
灌輸所有市民 電腦一定係Windows 一定係Microsoft Office 呢個概念
灌輸所有市民 電腦一定係Windows 一定係Microsoft Office 呢個觀念
用Linux
點解IT狗成日以為自己係世界中心 係上帝?

冇IT 狗你有得喺呢到9 up ❓❓
IT 狗喺最近呢幾十年改變左世界

反連尼住

反連尼住

反連尼住
連尼住嘅偉大之處 希望你地有一日會明白
連尼住嘅偉大之處 希望你地有一日會明白

哭了

唔開心

想點牙

驚我個fd去到美國比人呃

你個fd 唔係你啊嘛
on99killyou
atarashi tsuki
https://lihkg.com/thread/247399/page/1?ref=ios

宜家連登貼梁榮忠同果張av 分分鍾有人信
https://lihkg.com/thread/247399/page/1?ref=ios

宜家連登貼梁榮忠同果張av 分分鍾有人信

笑撚死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞