CS:GO(54) 🔫 歡迎各路新手加入CS糕大家庭

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
nip打緊啲乜鳩
4打2 3打1 兩次clutch
係咪輸3次就無得出eu main qualifier?
想睇nip連eu closed qualifier都過唔到

KENNEL TS
Minor qualifier 打IGame
Train 打ct可以乜都冇
四大廢老好波
Minor qualifier 打IGame
Train 打ct可以乜都冇
四大廢老好波

tr 輕鬆反cup 啦

我想問如果想賣呢D有貼紙既槍應該點做
steam個市集賣得2蚊
sorry 貪方便用手機影

reddit開post

唔知做乜張相橫左
大家好

唔知做乜張相橫左

glock都貼張howl上去

我係未改之前就貼 個時仲係傻鳩貼紙
仲有把ak同m4都貼左 之前唔知咁貴把m4 10蚊hkd賣左出去
Shoxie都仲係要carry隊g2

What if shox join Faze and Kio back to KennyS side?

What if shox join Faze and Kio back to KennyS side?

kio點會理你
nip開magic未
應唔應該隊草考Mid term

唔知做乜張相橫左

glock都貼張howl上去

我係未改之前就貼 個時仲係傻鳩貼紙
仲有把ak同m4都貼左 之前唔知咁貴把m4 10蚊hkd賣左出去

我上年有把GLOCK 有IBP 2014 放到$200HKD
nip in 2017
nip in 2017

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞