CS:GO(54) 🔫 歡迎各路新手加入CS糕大家庭

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
同fnatic 搞隊superteam算啦..... 連隊乜柒igame都輸
同fnatic 搞隊superteam算啦..... 連隊乜柒igame都輸

fnc彩你都傻啦...

fnc彩你都傻啦...

Fnc godsent 之後先到nip
法國nip對槍渣左咁多都要主動peek對手
希望nip cologne唔會柒得去邊
space soldiers, heroic 都0-1 nip是但抽中一個都大獲
space soldiers, heroic 都0-1 nip是但抽中一個都大獲

Heroic應該頂得到
土耳其野應該準備俾xantares屌屎眼
nip打Red Reserve
執到啦
又比啲咩red reserve 炒 收得工啦nip 都唔知打緊乜鳩
Red Reserve咩隊黎

FREDDYFROG好撚勁

red reserve = passions
笑撚死,nip仲要係bootcamp on99
等睇0-3出局

FREDDYFROG好撚勁

red reserve = passions
笑撚死,nip仲要係bootcamp on99

HR bootcamp 每個人120個鐘都係出局啦
唔係bootcamp就勁既

係bootcamp輸得柒d
輸到你眼望我眼
仲hf
NIP係咪收左錢打假波黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞