CS:GO(54) 🔫 歡迎各路新手加入CS糕大家庭

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
想睇nip連eu closed qualifier都過唔到

睇人仆街最開心

隻狗又出去獻醜 唔好啦

https://www.youtube.com/watch?v=CFOdOz6T3yc
ryzen 1400 + rx570 都可以全開 200fps啦
開全低既話3500蚊都應該得
doing it all night all summer

隻狗又出去獻醜 唔好啦

條傻鳩淨係識買最貴既野 唔係最貴對佢黎講就係垃圾
summer break 最佳活動一定係溝女

唔係呀

唔係呀

係呀

唔係呀

係呀

覺唔覺打電競既學生好撚串
我uncle係esport player,出國個隻

帶班隊友上黎食飯

個個開口埋口淨係識講 獎金獎品

又話邊場贏幾多幾多,讀書係副業,電競先係正職

大佬你學生黎ja 當自己Get Right呀

憑咩串過馬撚咁
覺唔覺炒iPhone既學生好撚串
我uncle係iPhone炒家

帶班friend上黎食飯

個個開口埋口淨係識講大機細機

又話邊代賺幾多幾多,讀書係副業,炒iPhone先係正職

大佬你學生黎ja 當自己Steve Jobs呀

憑咩串過馬撚咁
我每天自慰
覺唔覺番IFC既學生好撚串
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞