CS:GO(54) 🔫 歡迎各路新手加入CS糕大家庭

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
垃圾game一隻
打親高rank場都有外掛,玩撚到心灰意冷

利申:SMFC

mm真係冇咩用
一黎64tick 二黎又多外掛
要玩不如打5e

5e 2000分以下全部打到成隻bot咁
玩開faceit
不過棄左game了
垃圾game一隻

mm真係冇咩用
要玩不如打5e

玩開faceit
不過棄左game了

上次打faceit d低lvl多外掛到嘔
2千分以上真係唔難升

MM自從有亞洲ser開始,就多外掛到仆街
想當年未有亞洲ser,排MM撞過pasha,幾過癮
垃圾game一隻

mm真係冇咩用
要玩不如打5e

玩開faceit
不過棄左game了

上次打faceit d低lvl多外掛到嘔
2千分以上真係唔難升

MM自從有亞洲ser開始,就多外掛到仆街
想當年未有亞洲ser,排MM撞過pasha,幾過癮

外掛無分地區既

不嬲邊度都多外掛架啦
屌你老母琴日同個frd打nonprime, 個frd新手到咩柒咁
對面開aim lock
屌你老母琴日同個frd打nonprime, 個frd新手到咩柒咁
對面開aim lock

排果陣唔記得個frd未可以開prime
未升到PRIME既話都係玩CASUAL好過啦

隊友以為個Frd troll
我個frd行都未識行咁制
yo
權威評歐洲最佳陣容:英超僅得普巴
https://lihkg.com/thread/246993/page/1?ref=ios

Lush Life
而家PRIME MM仲衰撚過之前
一來仲係好多外掛, 二來個rank system 同mm system on99
兩個大地球排, 幾場都抽中大鷹細鷹隊友
本來大鷹都無問題, 但係d人睇落似nova仔多d, 行路行到好似小兒麻痺咁
海之戀推出「一刻戀上」及「戀戀心意」買樓折扣

ho lan mk = =
S1mple世界第一

唔該要個一刻戀上餐
S1mple世界第一

Ching有dd廢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞