韓劇 哲仁王后(15) 暨申惠善X金正賢討論區 祝0405金正賢生日快樂

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
希望下一次推po 推咁快係有好消息
對上已經係睇drama同生日
希望下次係百賞提名
或者係佢地公開一齊左
辛苦啦
希望有得睇佢哋翹手 行紅地氈
未成年少女開房cls
金正賢最新消息
對此,韓國演藝協會相關人士對YTN Star表示:“o EN娛樂公司提交了因演員金正賢的事情而申請糾紛調解的陳情書,這是事實。”
但該負責人補充說:“但要想正式處理該案件,必須提交申請書,但目前尚未提交。”

申請書呢
依家算唔算講中咗
連之前下車單嘢都攞出嚟講 仲要賴係私生活問題
前經紀公司:當年金正賢MBC《時間》引發爭議,中途下車→沒有讓他補償損失。

公司再向記者爆料:當年金正賢時間中途下車,造成了巨大損失,沒有要他補償損失,本來MBC要起訴金正賢,經紀公司快速收拾了殘局,也沒要求金正賢補償損失,一直等他回歸為止。

ON:然後時間下車到接愛的迫降中途11個月沒有活動,所以第一次合約期延長,本來5月合約到期是對的,但是因為時間下車,合約應該要延長11個月才對

業界人士透露:一般經紀公司因為藝人有外部金錢上的損失,可以向藝人請求構成權。

但是金正賢現在完全不接受以上條款,要求5月到期離開ON,也在和文化倉庫接觸中。

所以金正賢和前東家發生矛盾向韓藝協會申請調解。
真係發爛渣多啲
究竟間公司係幾差正賢先咁堅決要走
揀正日本人最接受唔到個啲野黎等佢翻唔到身
應該係佢醒目feel 到唔對路 趁就完約就準備好啲野走人
但點都唔夠公司醒搞咁大場野
同時都整衰埋自己啦
公司如果留得住人仲可以順便壓價 賺到fat fat 但搞到咁肉酸 十有八九佢走硬 甚至寧願賠錢都要走
殺敵一千 自損八百 搞到自己唔好過都要搞到人地都唔好過
如果真係要賠應該都幾係野
愛的迫降復出都係導演自己揾正賢做,唔覺經理人公司做過咩囉
點都走啦 錢可以再賺過㗎嘛正賢宜家咁紅 唔好屈就喺啲仆街公司度
睇下個協會點判啦,間公司無非係想佢走之前鑿一筆啫
The qoo走勢:
公司公開咗嗰份合約之後
大家而家都話公司冇問題 又攞番正賢之前啲野黎講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞