韓劇 哲仁王后(15) 暨申惠善X金正賢討論區 祝0405金正賢生日快樂

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
我都覺佢地呢pair 好慘烈仲有暮光個pair都係 先出軌後出櫃
以後拖其他女仔返屋企比女朋友問係咪可以用依個藉口
因為疫情影響,在家裡見面商量
D社:同我鬥
睇黎我都係唔好咁大期望
係屋企商量又真係難啲信
fd極都唔會一男一女係屋企啦
善於追蹤的人
ian 同nina 吸血鬼日記嘅主角 明明分手後有排幾peace 但之後又突然搞到老死不相往來咁
快啲爆等我死咗條心佢
暮光嗰pair男方慘到畀女方帽完好似仲原諒
Jelena我成日凝住永遠都完結唔到
想像唔到好開心之後 好傷心
如果fd到好似兄弟咁應該ok
如果係真認咗佢啦
近呢幾年 大家都大方認 網民都祝福
邊有可能
咁都唔認 係咪假 不過唔認嘅話 分手唔洗有新聞
https://www.instagram.com/p/CFnwPeMlUJS/?igshid=140v17y0vcqed
上年9月好大方去徐智慧teamlab玩架喎,究竟係咪真
team life
屌我都ship過耿耿於懷左好耐
the notebook Rachel McAdams同Ryan Gosling都好傷心
的確 我都鄧男方慘 我都係 即使有一邊結左婚 我都係對某一pair 仲抱有期望一得閒就懷念下佢地以前有幾sweet
Btw jelena 令我對justin 改觀 估唔到佢可以咁深情
一男一女又無咩問題
如果無男女朋友果陣
有d fd真係會
去咗正賢官咖一轉
演員fans 同 idol fans真係唔同
大家都 so cool~
我都係咁諗
【newsen】徐智慧、金正賢否認戀愛傳聞→公開狗仔隊照片→第二次反駁“只是關系很好的弟弟”
演員徐智慧(37歲)和金正賢(31歲)否認了戀愛傳聞,狗仔隊公開照片。經紀公司方面表示,兩人只是親密的關系,並不是戀人關系。

4月8日上午,徐智慧、金正賢的戀愛傳聞被曝光。 兩人共同出演了去年2月結束放映的tvN《愛的迫降》,之後發展為戀人關系。

徐智慧所屬社方面在關於戀愛傳聞的首次報道進行約10分鐘後進行了反駁。徐智慧方面表示:“雖然兩人一起拍戲確實關系很好,但並不是戀愛。演員本人也對非事實的戀愛傳聞感到非常荒唐。”徐智慧方面迅速發表正式立場,戀愛說告一段落。

其中,Dispatch公開了照片,稱“這是徐智慧前往金正賢的家中約會照片”,再次點燃了戀愛傳聞。由於疫情,拍攝並報道了潛入演員居住公寓的地下停車場進入公寓的場面。與戀愛說真偽無關,這是侵犯私生活報道的網民們的批判接連不斷。

在公開照片時,徐智慧方面仍然堅持了之前發表的正式立場。徐智慧方面表示:“熱戀說不是事實。 只是很親密的姐姐和弟弟的關系”。

另一方面,金正賢在5月與經紀公司的專屬合約即將到期之際,正與徐智慧所屬公司方面討論合約。智慧所屬公司對newsen表示:“正在積極討論與金正賢的專屬合同相關的問題。”

dispatch仲有無貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞