韓劇 哲仁王后(15) 暨申惠善X金正賢討論區 祝0405金正賢生日快樂

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
我記得睇過有人講話D社唔爆同性戀?唔知係咪真
即係有把握先爆?坐等正賢辟謠其實惠善先係真命天女
啱呀
印象中D社好似未試過錯
順便公開埋佢同惠善戀情得唔得
D社的記者就透露過自家媒體挑選爆料人的基準,稱:「被拍人一定都是那些不會因為新聞報道而輕易被動搖圈內地位的人,他們能站在那個位置說明已經擁有了很多,都是有名望的人。 」
張相係咪生日拍先
錯左咪千年道行一朝喪以後啲idol fans有藉口話D社都唔係100%真
睇ig 好似爆咗好多相喎
link
難講 但就算唔係生日個日 單獨去對方屋企都幾易令人有暇想
可唔可以話我知drama約會係真既
認唔認都水洗唔清
所以D社要爆之前應該多方fc 左當然明星點都唔認都冇佢地符
https://www.instagram.com/p/CNY-uuyl1Ou/?igshid=15udiu8mt9wfs
韓國熱搜係咪想掩蓋下選市長啲新聞
學GD直接唔回應不過我又唔明如果係真做咩要否認
不過由正賢之前客串就feel到佢地好fd 可能真係超fd 至咁
不過真係好fd都唔係無可能嘅不過大家都無乜可能信男女有純友誼
我都係cap ig Story 希望係假嘅

徐智慧都好似咁耐都無咩緋聞,感覺佢眼角勁高
唔熟佢 不過個樣勁高冷
睇我獨 佢幾q喎
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20210408/mobile/bkn-20210408102006890-0408_00862_001.html

冇事喇 新聞都有 佢兩個住所相差10分鐘 我個心都傷咗 幻想破滅咗冇得再FF
佢個樣望落真係幾cool
同感,睇過佢嫉妒的化身,又有正賢
D社曝金正賢徐智慧約會照 在徐智慧所屬社出面否認她與金正賢的戀情後,D社曝光一組兩人的約會照,稱他們已秘密約會一年。其後,徐智慧公司就戀情一事再次回應:“只是親密的姐弟關系,成東區住著很多藝人,兩人住的地方很近,因為新冠局勢比起在外面見面更適合在家見面。”而見面原因為“金正賢就離職問題與徐智慧商量。”

其實都有道理嘅,如果離職傾野又唔會真係上大家公司傾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞