[悶到完場]Google I/O 2017 Keynote

561 回覆
2 Like 1 Dislike
香港唔係Google Target Customer

我明白...我真係明白喎
Pixel phone

等成半年得鬼域水貨

全亞洲都唔係google 既target..
除左印度。。

日本
冇中文或者廣東話個困難係邊?

要重新學過

講起好似廣東話翻譯都冇左消息

同八萬五一樣已經唔存在了

等佢學好中文快定我地學好eng快

所以我手機system language set英文

唔set好似係連assistance都用唔到

太細

咁iphone呀 sony z5p呀 廣告又響香港取景
Ms個future廣告都響香港取景拍呀

因為佢地起香港真係有market
冇中文或者廣東話個困難係邊?

要重新學過

講起好似廣東話翻譯都冇左消息

同八萬五一樣已經唔存在了

等佢學好中文快定我地學好eng快

所以我手機system language set英文

Set英文係因爲中文好難睇
成房都聽到你講咩,係鬼佬family係開心事,中國人?不了

hey google我佬公今日有無打比二奶
其實google唔重視香港又唔屌得佢既

not really , but 3 奶 4 奶 also
香港Google好似得做street view比較出色

not really , but 3 奶 4 奶 also

笑撚左 如果可以講到咁入神都幾正

無人屌佢,但佢對手重視香港,咁就見到有比較
香港Google好似得做street view比較出色

香港咁細

太細

咁iphone呀 sony z5p呀 廣告又響香港取景
Ms個future廣告都響香港取景拍呀

因為佢地起香港真係有market

睇公司有幾重視香港姐

廣東話,中文好多問題,幾個字痴埋,要靠上文下理先明。
Google 應該有唔少呢d野要攪先推到中文
屌你呀,都唔知喺咪LIVE DEMO

但我覺得佢賣電話就唔好揀地方推出 。。
好撚憎囉。。
話時話, apple tv 個廣東話siri係咪永世都唔會有

所以香港使用google product既rate低到喊出黎

所以香港使用google product既rate低到喊出黎

佢都唔宣傳,鬼知

siri其實都認得幾好,單計google cloud 同 ai ,big data能力一定比apple 強九條街,佢要做廣東話一定做得比apple好,問題係佢唔做
Android TV有幾多人用過
利申: 有屌米盒子國際版
Google Photos

身邊d iphone同事仲用緊yahoo search

Siri而家半廣東話半英文都識聽。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞