[悶到完場]Google I/O 2017 Keynote

561 回覆
2 Like 1 Dislike
比錢電擊

諗深一層會唔會變相鼓勵啲'youtuber'做危險野賺錢

震蛋

Sex cam有呢個功能㗎
又係打左J先
比錢電擊

震蛋

大陸直播咁 送百萬令隻雞即場感動喊
android wear
asus今日先講唔玩android watch
個list即刻唔見佢
比錢電擊

震蛋

Sex cam有呢個功能㗎

好似叫咩buzz mode?
android wear

smartwear真係算鳩數把啦
Android Wear 依家連牙石都就嚟唔玩
個list即刻唔見佢

連apple watch都唔係好掂,aw仲要咁多廠分,無肉食
個list即刻唔見佢

連apple watch都唔係好掂,aw仲要咁多廠分,無肉食

Apple watch啱啱market share先第一左。唔掂?
你地個Play store icon有無更新咗?
dilf
無撚聊

揾錢阿大佬,廣告都唔肯睇,唔好要人永遠零收入

以前youtuber點搵錢?
boom ~
無撚聊

KOL
你地個Play store icon有無更新咗?

notification個icon都唔同左
無撚聊

我話佢個掉水彈idea
Samsung s3 畫中畫......
個list即刻唔見佢

Apple watch啱啱market share先第一左。唔掂?

net profit幾多先 share第一唔代表啲咩 尤其係成個market本身就唔掂果時
畫中畫功能強化
個list即刻唔見佢

佢應該指冇預計賣咁多
諗番當初wearable devices 吹到上天, 真係得啖笑
Long press = Force touch
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞