[悶到完場]Google I/O 2017 Keynote

561 回覆
2 Like 1 Dislike
Android TV有幾多人用過
利申: 有屌米盒子國際版

sony x8000d

X8300C, 得個viutv app叫有d用

玩kodi都好啊

千尋盒子apk
terrarium apk

2個app都有support android TV
不過2個app所係 off market
share libraries幾好用

個family
而家呢個功能結合社交網絡會好 match ,但 google 就不了。唔多friend用佢放相,最終命運好似google+咁
想換電話但係無新pixel 有d傷心

I/O唔會出硬件(好似係)

會唔會認錯係佢
而家呢個功能結合社交網絡會好 match ,但 google 就不了。唔多friend用佢放相,最終命運好似google+咁

我好多fd都用緊 可能都係depends姐
btw google photos真心好用
其實你見到佢google photo咁方便,你知佢背後個AI幾勁,同埋read左你幾多資料。你一生人就比佢紀錄晒

係好好用,但d港女,電腦白痴總係唔想用,話fb方便d同有得showoff ..

身邊d同事仲係度back up緊部64gb iphone d相上icloud , 成日話唔夠位
photo books
又係apple野
Google Photos 唯一功能就係做backup

係好好用,但d港女,電腦白痴總係唔想用,話fb方便d同有得showoff ..

港女fd就算啦屌
其實你見到佢google photo咁方便,你知佢背後個AI幾勁,同埋read左你幾多資料。你一生人就比佢紀錄晒

開個GoogleMap睇下都知
記錄晒你去過邊,逗留左幾耐,用咩方法去你既目的地都自動detect晒
又係apple野

Apple仲要整埋片俾你
好易搵番 ex d 相出黎懷念
Suggested sharing同shared library好正
想換電話但係無新pixel 有d傷心

I/O唔會出硬件(好似係)

有home喇叭之類你已經要喊三聲
整相簿
又係apple野

Apple仲要整埋片俾你

其實google photo都一早有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞