[悶到完場]Google I/O 2017 Keynote

561 回覆
2 Like 1 Dislike
個logo 成個360 安全衛士

女工程師
Android保安始終都係俾唔到用家信心
pixel 2

年尾

但都係得水貨。。
年年都話快快快,屌你d廠出到拉圾咁,要番黎燒過d rom先順
年年都話快快快,屌你d廠出到拉圾咁,要番黎燒過d rom先順

其實都係, 啲廠左加右加。。 搞到成堆野。。

Asus
One more thing
Kotlin
One more thing

asus今日先講唔玩android watch
個list即刻唔見佢

連apple watch都唔係好掂,aw仲要咁多廠分,無肉食

Apple watch啱啱market share先第一左。唔掂?

佢應該指冇預計賣咁多
諗番當初wearable devices 吹到上天, 真係得啖笑

營業額廿鳩幾億美金叫唔叫少?

咪傻喇, watch 啲third party app 開始緊stop service

是但啦 人地話掂咪掂囉 關我地撚事咩 有錢又唔係袋入我地袋 蝕又唔係我地肉痛
wtfwtf wowowowowowowowowowowowowowowowowowowowowwowowowo
kotlin official support
Kotlin

O beta
哪些是符合資格的裝置?
Nexus 5X、Nexus 6P、Nexus Player
Pixel C、Pixel、Pixel XL
6p 等升 beta
[quote]O beta
哪些是符合資格的裝置?
Nexus 5X、Nexus 6P、Nexus Player
Pixel C、Pixel、Pixel XL[/quote

係。

第一次聽
學左java唔想轉
仲有
終於唔洗用java
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞