[悶到完場]Google I/O 2017 Keynote

561 回覆
2 Like 1 Dislike
仲有25分鐘到,可以準備訓搞。
其實呢排有好多youtubers停左UP片 話同youtube本身有關 係咩野一回事

近排有兩單(IIRC)
一係個filter fil走晒啲LGBTQ+ content
一個係有bug搞到啲youtuber subscribe數下降
Google嘅ai真係好撚癲

其實咁勁學多個廣東話好難?

Google : i don't care .

Google: Hong Kong has no market.

其實呢排有好多youtubers停左UP片 話同youtube本身有關 係咩野一回事

仲又係想sell廣告同red出事
而家呢個功能結合社交網絡會好 match ,但 google 就不了。唔多friend用佢放相,最終命運好似google+咁

我好多fd都用緊 可能都係depends姐
btw google photos真心好用

身邊d同事仲係度back up緊部64gb iphone d相上icloud , 成日話唔夠位

$8 50GB
$23 200GB

你d同事有冇咁窮

部機6-8千 $8都唔比
尋日部43x8000d先up做7.0
應該係部電視既終點
話說今日見到有個新方法可以off screen聽YouTube
FireFox+Video Background Play Fix插件

遲下睇黎有機會唔洗咁煩

完全唔同語體
點可以cross check去加快學習
外國好多base on拉丁語法
所以先轉換得快

然後學左日文同韓文
尋日部43x8000d先up做7.0
應該係部電視既終點

其實運作順唔順暢?

完全唔同語體
點可以cross check去加快學習
外國好多base on拉丁語法
所以先轉換得快

然後學左日文同韓文

大佬 呢2個language易咁多
Youtube 成個部門係咪都係女人
而家呢個功能結合社交網絡會好 match ,但 google 就不了。唔多friend用佢放相,最終命運好似google+咁

我好多fd都用緊 可能都係depends姐
btw google photos真心好用

身邊d同事仲係度back up緊部64gb iphone d相上icloud , 成日話唔夠位

因為google photos冇得background upload

有background upload, 對apple 用家都只係backup.....
多過一部apple device 嘅, 用番photos 方便太多, 乜都唔使set 就sync 晒所有相
唔好忘記好多人用多過1部iphone, 或者有ipad / mac / apple tv
其實佢地知唔知幾多人用電視睇YouTube ?
其實360推黎推去都推唔到,根本太懶唔想郁黎郁去睇,同埋頭都暈
仲有25分鐘到,可以準備訓搞。

其實仲有part 2 不過四點先開始。
有興趣可以之後睇replay
其實佢地知唔知幾多人用電視睇YouTube ?

developer console後台有得睇
利申:play developer
話說今日見到有個新方法可以off screen聽YouTube
FireFox+Video Background Play Fix插件

遲下睇黎有機會唔洗咁煩

用chrome上desktop版youtube咪得
睇多半個中轉睇波算
Superchat都係舊野
佢講嘢可唔可以唔好講到咁
livesteam 比 fb 收左皮,逼到佢要攪課金制引人

遲下睇黎有機會唔洗咁煩

用chrome上desktop版youtube咪得

係,不過步驟比較多。
語氣好做作
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞